Ο Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε τα εξής: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Σάββα Καραταπάνη με τον συνδυασμό “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”, ενός επιστήμονα συμπολίτη μας με μακρά προσφορά στον Τόπο. Ο Σάββας Καραταπάνης, έχει τιμήσει μέχρι και την τελευταία λέξη του όρκου του Ιπποκράτη στην επαγγελματική διαδρομή και στη συμμετοχή του στα κοινά υπήρξε πάντα παράδειγμα για τους συνεργάτες του. Προχωράμε Μαζί, Με Δύναμη Για τη Ρόδο. Καλωσόρισες Σάββα Καραταπάνη».

Ο Σάββας Καραταπάνης για την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη ανέφερε τα εξής: «Η ενασχόληση με τα κοινά είναι μία έμφυτη ανάγκη μου, γι’ αυτό και αποφάσισα να αναμειχθώ ξανά στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές για το Δήμο Ρόδου. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Με Δύναμη Για τη Ρόδο» με τον Αντώνη Καμπουράκη Υποψήφιο Δήμαρχο, εκτιμώντας ότι η συμμετοχή στις εκλογές ενός σημαντικού επιχειρηματία του νησιού μας, θα προσφέρει μία φρέσκια ματιά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας».

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο, με καταγωγή από το Γεννάδι και την Απολακκιά.

Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι γιατρός, Διευθυντής Αναισθησιολογίας στο ΕΚΑΒ και παλαιότερα στο Γ.Ν. Ρόδου.

Προσέφερε τις υπηρεσίες του στα Νοσοκομεία Αγίου Σάββα, Λέρου, Καλύμνου και στα Περιφερειακά Ιατρεία Κάσου και Καστελόριζου.

Επί σειρά ετών προσέφερε τις υπηρεσίες του στο ΕΚΑΒ Ρόδου, στο τμήμα Αεροδιακομιδών.

Διετέλεσε συνδικαλιστικός εκπρόσωπος σε όλα τα Νοσοκομεία που υπηρέτησε.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου.

Διετέλεσε Αναπληρωτής Διοικητής στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νότιας Ρόδου, όπου είχε ιδιαίτερη παρουσία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής.

Είναι μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, όπου διετέλεσε και Αντιπρόεδρος.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.