Όλοι Μαζί, στην κοινή προσπάθεια να ξαναδώσουμε στη Ρόδο τη λάμψη που της αξίζει!
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε τα ακόλουθα για τους πέντε νέους υποψήφιους του Συνδυασμού “Με Δύναμη για τη Ρόδο”: «Ροδίτισσες και Ροδίτες με ήθος, γνώσεις και ικανότητες. Ενεργοί πολίτες, που τολμούν να γίνουν η αλλαγή που περιμένουν για τη Ρόδο. Με ακλόνητη πίστη στις πραγματικές δυνατότητες του τόπου μας, κάνουν το βήμα μπροστά και μπαίνουν στην εκλογική μάχη για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να βγάλουμε τη Ρόδο από το τέλμα και να της ξαναδώσουμε τη λάμψη που αξίζει.
Όλοι μαζί, στην κοινή προσπάθεια να ξαναδώσουμε στη Ρόδο τη λάμψη που της αξίζει!
Καλωσορίζω τον ιατρό Χαράλαμπο Νικολού, το Λάζαρο Καλημέρη, τη Βασιλική Ζαφειροπούλου-Φρόνα, τον Τηλέμαχο Καμπούρη, και τη Σμαράγδα Δεληγιάννη-Κοντογιάννη στο συνδυασμό “Με Δύναμη για τη Ρόδο”.»

• Νικολού Χαράλαμπος του Νικολάου
Ιατρός ΩΡΛ
«Ονειρεύομαι μια σύγχρονη πόλη, αντάξια της ιστορίας και της φυσικής της ομορφιάς. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη για τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί η επιχειρηματική ιστορία του με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και καλύτερο για τη Ρόδο ΜΑΣ!».
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στον Αρχάγγελο Ρόδου.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο αγόρια.
Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της ΡΩΜΗΣ – ΙΤΑΛΙΑΣ.
Υπηρέτησε το Αγροτικό του στο Περιφερειακό Ιατρείο ΑΦΑΝΤΟΥ.
Διετέλεσε ως ειδικευόμενος ΩΡΛ στο 541 Γ.Ν.Α. και στο ΠΕΠΑΓΝΗ.
Εργάστηκε ως Επιμελητής Β’ ΩΡΛ από το 1997 στο ΓΕΝΙΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ και αποχώρησε από το Δημόσιο το 2014 με τον βαθμό του Διευθυντή.
Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.
Διετέλεσε για 2 θητείες Ταμίας στον Σύλλογο Ιατρών του Γ.Ν.Ρ.
Διετέλεσε για 20 χρόνια Ιατρός και Αντιπρόεδρος στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο ΑΡΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ.
Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο ΑΙΘΩΝΑΣ”

• Καλημέρης Λάζαρος του Αντωνίου
Εκπαιδευτής Ποδοσφαίρου
«Το κίνητρό μου είναι το ενδιαφέρον και η ανησυχία μου για να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώνουμε και θα ζήσουν τα παιδιά μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο ‘Με Δύναμη Για τη Ρόδο’ με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί είναι ικανός και αγαπά τη Ρόδο».
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Ιαλυσό το 1972. Είναι παντρεμένος με την Αντωνία Πολυζώη και έχει τρία παιδιά. Είναι απόφοιτος Γυμνασίου Ιαλυσού, της Σχολής Προπονητών ΕΠΟ και της Σχολής Ναυαγοσωστικής. Διατηρεί επιχείρηση στην Ιαλυσό. Είναι εκπαιδευτής ποδοσφαίρου μικρών παιδιών.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Το 1986 ξεκίνησε από τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, έπαιξε σε μεικτές ομάδες ποδοσφαίρου και στην Εθνική Ελπίδων. Έχει παίξει σε επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου για 12 χρόνια στις ομάδες ΙΑΛΥΣΟΣ – ΜΑΡΚΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ – ΡΟΔΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ – ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΣΤΙΔΑΣ. Συνεργάστηκε με σπουδαίους προπονητές εθνικού και τοπικού επιπέδου. Τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής στις Ακαδημίες του Φοίβου Κρεμαστής, η οποία συνεργάζεται με την ΑΕΚ.
Διετέλεσε Αντιδήμαρχος εργατοτεχνικού προσωπικού και Πρόεδρος Δημοτικής επιχείρησης. Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος από το 2006 έως το 2010 στο Δήμο Ιαλυσού. Είναι μέλος του ΔΟΠΑΡ.

• Ζαφειροπούλου-Φρόνα Βασιλική του Ιωάννη
Εκπαιδευτικός
«Το κίνητρό μου είναι η αγάπη μου και η διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο.
Η καθημερινή μου συναναστροφή με τα παιδιά επί 20 έτη με δίδαξε να μιλώ μέσα από την καρδιά μου. Για να έχει μέλλον η Ρόδος μας χρειάζεται πρόσωπα με μέλλον και διάθεση προσφοράς. Ανθρώπους που δεν ασπάζονται την μικροπολιτική και φέρνουν φρέσκιες και δημιουργικές ιδέες. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο « Με Δύναμη για τη Ρόδο» με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί αντιπροσωπεύει αυτό που πιστεύω και γιατί τον θεωρώ ικανό, άξιο και υπεύθυνο. Η υπευθυνότητά του μετατρέπεται σε κοινωνική αρετή. Με τον Αντώνη Καμπουράκη ως Δήμαρχο φτιάχνουμε ένα Δήμο που στηρίζεται στα έργα και όχι στα λόγια. Σε ένα Δήμο που χαρακτηρίζεται από δουλειά, διαφάνεια και δικαιοσύνη».
Βιογραφικό
Η Βασιλική Ζαφειροπούλου-Φρόνα γεννήθηκε στα Τρίκαλα, έζησε και μεγάλωσε στο Μαρούσι Αττικής. Τα τελευταία 19 χρόνια ζει στο νησί της Ρόδου. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Φρόνα του Ιωάννη και έχουν μαζί ένα γιο.
Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Παν/μίου Αιγαίου, έχει λάβει μετεκπαίδευση στην Γενική Αγωγή του Διδασκαλείου «Αλέξανδρος Δελμούζος» και είναι διπλωματούχος των Μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με χρήση Νέων Τεχνολογιών» του Π.Τ.Δ.Ε. του Παν/μίου Αιγαίου. Έχει κάνει δημοσιεύσεις σε περιοδικά της Εκπαίδευσης και παρουσιάσεις σε Διεθνή Συνέδρια. Έχει συμμετοχές σε σεμινάρια, ημερίδες και εργασίες που αφορούν τον Σχεδιασμό και την ανάπτυξη εκπαιδευτικών μονάδων, τις Ψυχολογικές κοινωνιολογικές προσεγγίσεις στην εκπαιδευτική πράξη, τη Θεωρητική και Βιωματική Προσέγγιση των δημιουργικών δραστηριοτήτων των τμημάτων Διευρυμένου Ωραρίου, την Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική και Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα τον ρόλος του/της εκπαιδευτικού ως σύμβουλου στην Πρακτική άσκηση. Έχει εφαρμόσει πολλά πολιτιστικά και περιβαλλοντικά προγράμματα, καθώς και προγράμματα αγωγής υγείας. Συμμετείχε στο έργο της δοκιμαστικής εφαρμογής του διαδικτυακού λογισμικού “learning by design” από το ΙΕΠ.
Συμμετέχει σε δύο ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ και διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε αυτά.
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Ασχολείται με προγράμματα Εθελοντισμού στην εκπαίδευση. Είναι δασκάλα στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου κατέχοντας τη θέση της Υποδιευθύντριας για 2η χρονιά.
Διατέλεσε προεδρεύουσα στη Λέσχη Lions Ηλιούσα Ρόδου επί δύο συνεχόμενα έτη, 2016-2017 και 2017-2018. Συνεχίζει να είναι ενεργητικό μέλος της Λέσχης με συνεχή παρουσία και προσφορά.

• Καμπούρης Τηλέμαχος του Ιωάννη
Πολιτικός Επιστήμων/Ασκούμενος Δικηγόρος
«Η απουσία των νέων ανθρώπων από τους χώρους λήψης αποφάσεων για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το νησί μας, με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά. Συντάσσομαι στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο "Με δύναμη για τη Ρόδο" για ν’ αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να ξανακερδίσουμε αυτό που δικαιούμαστε, αυτό που θέλουμε, αυτό που μας αξίζει».
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1986. Είναι γιος του Ιωάννη Καμπούρη, τουριστικού πράκτορα και της Ελένης Καβάδα, δασκάλας.
Είναι μέτοχος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της "Travel world” Α.Ε. (Travel Exchange) με μακρά και επιτυχημένη πορεία στον τομέα του Τουρισμού.
Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μέλος της ΕΑΝΔΙΡ (Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου) Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών Αθηνών -Πειραιώς (2014-2017).
Εργάστηκε εθελοντικά στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών για δυο χρόνια.

• Δεληγιάννη-Κοντογιάννη Σμαράγδα του Ευαγγέλου
«Συμμετέχω στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον Μάιο 2019, γιατί αποφάσισα να ανταποδώσω στο νησί μου, όλα αυτά που απλόχερα πρόσφερε σε μένα και την οικογένειά μου. Η Ρόδος μας επιβάλλεται να ανακτήσει τη δύναμή της, τη λάμψη της, την ποιότητά της, να τιμήσει την ιστορία της, να ξαναβρεί την θέση της στον παγκόσμιο χάρτη. Συστρατεύομαι με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί έχει Όραμα, έχει Έμπνευση, έχει Πίστη, έχει Αγάπη για τον τόπο μας και έχει μία δυνατή Ομάδα με κέφι και όρεξη για δουλειά, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να ηγηθεί του Δήμου της Ρόδου, έτσι ώστε όλοι μας να ξαναγίνουμε περήφανοι για το νησί μας».
Βιογραφικό
Η Σμαράγδα Δεληγιάννη-Κοντογιάννη γεννήθηκε στη Ρόδο το 1972. Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή μαθηματικών Χρήστο Κοντογιάννη και έχουν τρία παιδιά – τον Γιώργο 23, την Μαριάννα 21 και τον Βαγγέλη 17.
Είναι απόφοιτη της Α.Σ.Τ.Ε. Ρόδου.
Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.
Είναι απόφοιτη του Εθνικού Ωδείου στο πιάνο.
Υπήρξε αθλήτρια του ΡΟΑ και του ΝΟΡ στο γυναικείο πόλο.
Ήταν ιδρυτικό μέλος των Φεντεραλιστών Ρόδου.
Υπήρξε διερμηνέας στη γαλλική γλώσσα στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Έχει εργαστεί στον τομέα των κρατήσεων σε τουριστικές μονάδες της Ρόδου.
Διατηρεί τουριστική επιχείρηση στην Ιαλυσό Ρόδου και παρακολουθεί σεμινάρια Φωτογραφίας και Διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.