Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Καλωσορίζω τον Ησαΐα Παπαϊωάννου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Ησαΐας Παπαϊωάννου, είναι ένας λαμπρός επιστήμονας με γνώσεις και όραμα. Οι ακαδημαϊκές του γνώσεις πάνω στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη, σε συνδυασμό με τη νομική του κατάρτιση μπορούν να προσφέρουν πολύεπίπεδα στην αναγέννηση της Ρόδου που σχεδιάζουμε. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, μας δυναμώνει για να προχωρήσουμε όλοι Μαζί ενωμένοι για την ανάπτυξη του Τόπου μας».

Ο Ησαΐας Παπαϊωάννου ανέφερε τα εξής: «Σέβομαι και θεωρώ ότι όλες οι παρατάξεις έχουν πρόσωπα που θέλουν να προσφέρουν και ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους για το καλό του νησιού. Με σημαία την εκκίνηση μιας νέας ουσιαστικής εποχής για όλους και για όλα, συμπορεύομαι με την υποψηφιότητα του Αντώνη Καμπουράκη για Δήμαρχο δίνοντας το παρών στο παρόν και στο μέλλον της Ρόδου. Με γνώμονα τα αυτονόητα που όλοι θέλουμε, τις υπερβάσεις που όλοι ζητάμε, τις αξίες, τις αρχές, το ήθος, το όραμα και τις πράξεις για μια Ρόδο που αξίζει να ζήσουμε.» Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1986 είναι υιός του Ιωάννη Παπαϊωάννου, Δικηγόρου, και της Χριστίνας Παπακυριακού, Οδοντιάτρου. Είναι απόφοιτος των Πανεπιστημίων Στερεάς Ελλάδος τμήματος Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης και Queen Mary University of London τμήματος Νομικής. Ασκεί Δικηγορία με ιδιαίτερη εξειδίκευση στους τομείς Αστικού και Εμπορικού Δικαίου. Διετέλεσε εκπρόσωπος Φοιτητών Διοικούσας Επιτροπής στο Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων (H.A.R.S), συνεργάτης του οικονομικού περιοδικού Regional Science Inquiry, του περιοδικού Επιθεώρηση Αποκέντρωσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης, και Διεθνής Πρέσβης Ελλήνων Φοιτητών του Queen Mary University of London.

Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.