Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζω τη Φωτεινή Καράμπελα στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Φωτεινή, είναι μια δυναμική προσωπικότητα που έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να συγκρουστεί με το κατεστημένο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τις παλαιές ιδέες και με το μελανό παρελθόν της Ρόδου. Η εμπειρία της στα κοινά, θα βοηθήσει τους νέους της συμπορευόμενους της να θέτουν σαφείς στόχους με συνεργασίες και ομαδικότητα που οδηγούν στην απτή αποτελεσματικότητα. Είναι μία γυναίκα που έχει αποδείξει ότι έχει τσαγανό και ξέρει να διεκδικεί με πάθος το καλό του Τόπου. Η συμμετοχή της Φωτεινής στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, θα «φωτίσει» την πορεία μας για να προχωρήσουμε όλες οι Ροδίτισσες και όλοι οι Ροδίτες ενωμένοι για την ανάπτυξη της Ρόδου μας».

Η Φωτεινή Καράμπελα-Μελετίου ανέφερε τα εξής: «Πιστεύω ότι η σύγχρονη αυτοδιοίκηση πρέπει να λειτουργεί σε ένα πλαίσιο καθολικής συμμετοχής και ομαδικής προσπάθειας, με στόχο πάντα την προσφορά προς τους πολίτες.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Με Δύναμη Για τη Ρόδο» με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί ξέρω τις δυνατότητες του νησιού μας και θέλω να προσφέρω, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη Ρόδο, που θα αποτελεί παράδειγμα πρότυπο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην παγκόσμια κοινότητα.»

Βιογραφικό

Η Φωτεινή Καράμπελα-Μελετίου γεννήθηκε στη Ρόδο. Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Μελετίου και μητέρα δύο αγοριών. Εργάζεται στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ως Αναπληρώτρια Προϊσταμένη στο Γ.Ε.ΜΗ. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (Οικονομολόγος).

Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου.

Είναι εκπρόσωπος Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Είναι Πρόεδρος Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Νήσων Αιγαίου & Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Είναι εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Είναι εκπρόσωπος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Νοτίου Αιγαίου.

Είναι αιρετό μέλος του Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων ΝΠΔΔ Εποπτείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Είναι μέλος της Ένωσης Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ).

Εργάστηκε ως στέλεχος σε μεγάλα τουριστικά πρακτορεία & σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Ρόδου ως assistant manager FB.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.