Τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεως Νίκο Χαρδαλιά και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους υποδεχτήκαμε σήμερα στο νέο mega εμβολιαστικό κέντρο της Ρόδου, στο Κλειστό Γήπεδο Καλλιθέας, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αντιδήμαρχο Υγείας Παναγιώτη Σταμάτη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό γιατί με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά μέσα σε εφτά μέρες, έκαναν ένα πράγμα που είναι προϋπόθεση για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της ζωής μας. Το 95% του πληθυσμού της Ρόδου και του Νοτίου Αιγαίου εξαρτάται από τον τουρισμό. Η πολιτεία έκανε το καθήκον της και εμείς τα πάντα.

Τίποτα δεν έγινε τυχαία αλλά μετά από σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά. Στον πολίτη πλέον είναι η σκυτάλη για να αποφασίσει να εμβολιαστεί, και να δείξει σε όλο τον κόσμο, ότι στη Ρόδο, στο Νότιο Αιγαίο είμαστε υγιείς πρώτα απ’ όλα εμείς, και μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πίστη στους επισκέπτες μας πως θα είναι ασφαλείς.

Προχωράμε με την λειτουργία του mega εμβολιαστικού κέντρου στο Κλειστό Γήπεδο της Καλλιθέας, στον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.