Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας τον Θανάση Στάμο, τον συμπολίτη μας με τη λαμπρή πορεία στην τουριστική εκπαίδευση της Ρόδου. Το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γαλούχηση γενεών αποφοίτων, που στηρίζουν το τουριστικό οικοδόμημα της Ρόδου. Οι επαγγελματίες που συνεργάστηκαν με τον Θανάση Στάμο αποτελούν σε μεγάλο βαθμό το στελεχιακό δυναμικό του ξενοδοχειακού κλάδου του Τόπου μας διαγράφοντας αναπτυξιακή πορεία”.

Ο Θανάσης Στάμος, στην δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη στο συνδυασμό «Με Δύναμη για την Ρόδο» αναφέρει τα εξής: «Αποφάσισα την συστράτευσή μου με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί είμαι βέβαιος ότι θα είναι ο Δήμαρχος που θα αλλάξει τη Ρόδο και θα δώσει στο νησί μας τη λάμψη και την αίγλη που πρέπει να έχει ένας παγκόσμιος τουριστικός προορισμός και όχι μόνο.

Έχω τη διάθεση, τη θέληση και τη δύναμη να προσφέρω στον τόπο μου. Έχω τις γνώσεις αλλά και τη διοικητική εμπειρία για έργο ουσιαστικό και μετρήσιμο».

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Σοκορέλου και έχουν δύο, κόρες. Μετά την αποφοίτησή του από το Βενετόκλειο Γυμνάσιο Ρόδου σπούδασε τουριστικά με ειδίκευση στο Hotel Management, είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στον τουρισμό και την εκπαίδευση και διδακτορικού στην τουριστική ανάπτυξη. Διετέλεσε καθηγητής και στη συνέχεια επελέγη Διευθυντής της ΑΣΤΕ Ρόδου, στην ΕΠΑΣ και σε όλες τις βαθμίδες Τουριστικής εκπαίδευσης που λειτούργησαν στη Ρόδο από το 1988 έως το 2012. Τοποθετήθηκε και παρέμεινε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΤΕΚ στην Αθήνα (Δραγατσανίου) έως την παραίτησή του. Τιμήθηκε με το οφίκιο του Άρχοντος Λαοσυνάκτου από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Είναι επιστημονικός σύμβουλος στην ΕΞΡ.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.