Ο Μιχάλης Σοκορέλος, ο καταξιωμένος νοσοκομειακός γιατρός που έχει υπηρετήσει με αφοσίωση όλη την κοινωνία της Ρόδου, είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να σηκώσουμε ψηλά τον Τόπο μας. Τον καλωσορίζουμε στο συνδυασμό "Με Δύναμη για τη Ρόδο".

Με μια λαμπρή διαδρομή ήθους, ακεραιότητας, υπηρεσίας στον πάσχοντα συνάνθρωπο και προσφοράς στο νησί που γεννήθηκε κι αγάπησε όσο τίποτα, ο Μιχάλης Σοκορέλος επιβεβαιώνει πως όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου βγαίνουμε μπροστά για να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ρόδο που αξίζουμε.

Να επουλώσουμε τις πληγές της αδιαφορίας και να θεραπεύσουμε τις παθογένειες του παλιού και του φθαρμένου.

Ο Μιχάλης Σοκορέλος ανέφερε τα εξής: «Επειδή κατά καιρούς ασχολήθηκα με τα κοινά, υπηρετώντας αρκετές θέσεις, θεωρώ ότι είναι η σωστή ώρα να ασχοληθώ ενεργά με το Δήμο Ρόδου. Αποδέχθηκα την πρόταση του Αντώνη Καμπουράκη και συμμετέχω στο συνδυασμό "Με Δύναμη Για τη Ρόδο", γιατί είναι νέος, άφθαρτος, με όρεξη για δουλειά, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ανάδειξη της Ρόδου στη θέση που της αξίζει, ως το Σμαραγδένιο Νησί της Ευρώπης».

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1957. Είναι παντρεμένος με την Ζωή Λούπη και έχουν τρεις γιούς, τον Βλάση, τον Σωτήρη και τον Αλέξανδρο.

Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Λύκειο και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών από τους πρώτους, το 1975.

Υπηρέτησε τη θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία ως έφεδρος Αξιωματικός, από το 1982 έως το 1984, στο 251 ΓΝΑ, και στην 117 ΠΜ στη Μοίρα 339 Αναχαίτισης ως προϊστάμενος της Ιατρικής Υπηρεσίας.

Μετά τη στρατιωτική του θητεία, υπηρέτησε στο Νοσοκομείο ατυχημάτων ΚΑΤ, όπου και έλαβε την ειδικότητα του χειρουργού ορθοπεδικού.

Υπηρέτησε ως επιμελητής από το 1990, και από το 2009 έως σήμερα ως Διευθυντής, στην Ορθοπεδική Κλινική του ΓΝ Ρόδου.

Έχει διατελέσει εκπρόσωπος των Ιατρών στο ΔΣ του Νοσοκομείου για δύο θητείες, και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου. Επίσης έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών.

Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος από το 2006 έως το 2010.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.