Ο Αντώνης Καμπουράκης για την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατσάη δήλωσε τα ακόλουθα: “Καλωσορίζω τον Γιώργο Πατσάη, έναν επιτυχημένο επαγγελματία, που μπορεί να συνδράμει στο συνδυασμό μας, με τις γνώσεις και τη θέληση του για προσφορά. Ο Γιώργος έχει για πολλά χρόνια καταφέρει να συνδυάσει τον επαγγελματισμό στη δουλεία του και την αποτελεσματικότητα του εθελοντισμού σε ενέργειες για το περιβάλλον και τον αθλητισμό”.

Ο Γιώργος Πατσάης, στην δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη αναφέρει τα εξής: «Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι, Σας καλώ να συμμετάσχουμε στη προσπάθεια ανάδειξης και βελτίωσης του τόπου μας με Δήμαρχο τον Αντώνη Καμπουράκη. Επιδιώκουμε, απαιτούμε, μοχθούμε Με Δύναμη Για Τη Ρόδο, για μια καλύτερη Ρόδο».

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Πατσάης είναι παντρεμένος με τη Παρασκευή Δημητρά και έχουν ένα παιδί. Είναι Πτυχιούχος Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Ρώμης.

Εργάστηκε επί σειρά ετών στην Ιταλία, στη κλινική Policlinico Tor Vergata της Ρώμης, στην Αγγλία στην κλινική Birmingham Dental Clinic και στη Γαλλία, στο Dental Clinic Center του Μόντε Κάρλο όπου και εξειδικεύτηκε στην αισθητική προσθετική. Από το 2010 εξασκεί το επάγγελμα του στον Αρχάγγελο της Ρόδου. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.

Έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές δράσεις με φιλοπεριβαλλοντικό σκοπό και σε αθλητικές διοργανώσεις, όπως τους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.