Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζω τον Ευγένιο Κασσανή στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”.

Ο Ευγένιος Κασσανής, με τη λαμπρή του πορεία στα κοινά, έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει από καίριες θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η ενασχόληση του με τον τουρισμό σε συνδυασμό με την επαγγελματική του κατάρτιση ως μηχανικού θα συνδράμει στο «χτίσιμο» της Ρόδου που ονειρευόμαστε. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, μας δυναμώνει για να προχωρήσουμε όλες οι Ροδίτισσες και όλοι οι Ροδίτες ενωμένοι για την ανάπτυξη του Τόπου μας».

Ο Ευγένιος Κασσανής ανέφερε τα εξής: «Μεταξύ αδράνειας και εύκολης κριτικής επιλέγω την ενεργό συμμετοχή. Πιστεύω στο υψηλό επίπεδο συνεργασίας και την σκληρή δουλειά δυνάμεων με ισχυρό γνωστικό αντικείμενο και εμπειρία σε ποικίλους τομείς για την επίτευξη μια νέας πορείας για το νησί μας.

Ο λόγος που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο ¨Με Δύναμη Για Τη Ρόδο¨ με τον Αντώνη Καμπουράκη είναι γιατί πιστεύω ότι μπορεί να συνδυάσει δυνάμεις και να υψώσει ανάστημα με την δική του ισχυρή προσωπικότητα, ώστε να επιτύχουμε το όραμα όλων μας για την Ρόδο που μας αξίζει.» Βιογραφικό

O Ευγένιος Κασσανής γεννήθηκε στην Παστίδα Ρόδου το 1987. Γονείς του ο Μιχαήλ Κασσανής και η Παρασκευή Κασσανή-Γιορδαμνή. Έχει έναν αδερφό τον Αναστάσιο.

Από το 2011 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί της Ρόδου ασκώντας το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και πλέον διατηρεί δικό του Τεχνικό Γραφείο με εμπειρία σε δημόσια και ιδιωτικά έργα. Είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτος στην MSc Διαχείριση Τεχνικών Έργων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ρόδου από το 2014 έως σήμερα με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Προώθησης Τουρισμού Ρόδου (ΠΡΟ.ΤΟΥ.Ρ, 2017- Σήμερα). Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου (2017-Σήμερα). Πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ., 2014-2017). Έχει διατελέσει Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Ταμίας του Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης (Σ.Δ.Φ.Θ, 20072010).

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.