Αντώνης Καμπουράκης: «Καλωσορίζω τη Βούλα Αθανασάκη – Φλεβάρη στο συνδυασμό με “Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Βούλα Αθανασάκη – Φλεβάρη, μία εξέχουσα προσωπικότητα και δυναμική μητέρα, κοσμεί από σήμερα το συνδυασμό μας. Η Βούλα είναι μια εξαίρετη επιστήμονας που τόσο στο πλαίσιο της καθημερινής εργασίας της όσο και στην έντονη ενασχόληση της με συλλόγους και κοινωνικά σωματεία, δείχνει έμπρακτα την αγάπη της για το συνάνθρωπο της και τον Τόπο της. Η έντονη προσωπικότητα και η διάθεση της για προσφορά, είναι απαραίτητα συστατικά στην πορεία μας Με Δύναμη Για τη Ρόδο».

Η Βούλα Αθανασάκη – Φλεβάρη δήλωσε: «Αγαπώ και τιμώ τον τόπο μου. Το νησί μας είναι ξεχωριστό στη Μεσόγειο και στον κόσμο. Πιστεύω στη σύνθεση των δυνάμεων και στη συλλογική προσπάθεια.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στις δυνάμεις που μπορούν να φέρουν τη Ρόδο πιο ψηλά, συμμετέχω στο συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο», με τον Αντώνη Καμπουράκη. Για τον τουρισμό που κινεί την οικονομία, για τον πολιτισμό μας στη ροή της ιστορίας, για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που ζητούν στήριξη, για τον τομέα της υγείας που κι εγώ υπηρετώ και για κάθε δράση που προσφέρει στο σύνολο.

Συμμετέχω στα κοινά για πρώτη φορά, όχι επειδή έχω να χωρίσω κάτι με άλλους, αλλά γιατί ενώνω τη φωνή μου με όλους όσους θέλουν και μπορούν να υπηρετήσουν αυτό που θεωρώ πολύτιμο και σημαντικό. Τον τόπο και τα παιδιά μας.»

Βιογραφικό

Η Παρασκευή (Βούλα) Αθανασάκη – Φλεβάρη γεννήθηκε στη Γερμανία. Γονείς της είναι ο Σάββας και η Προκοπία με καταγωγή από Λάρδο, Μαριτσά και Σύμη. Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο και Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Φλεβάρη και έχουν δύο παιδιά. Γνωρίζει τα θέματα που αφορούν τη Ρόδο, την Αυτοδιοίκηση και τη νησιωτικότητα.

Είναι ιατρός Βιοπαθολογίας – Μικροβιολόγος και διατηρεί Διαγνωστικό Εργαστήριο στις Καλυθιές Ρόδου, όπου ζει και εργάζεται.

Υπηρέτησε ως ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και συγκεκριμένα στο Μικροβιολογικό τμήμα, καθώς και στην Αιμοδοσία.

Συμμετέχει ενεργά σε Συλλόγους και Σωματεία του νησιού μας με αίσθημα ενεργού πολίτη.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.