Αντώνης Καμπουράκης: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την υποψηφιότητα της Δέσποινας Χατζηδιάκου στο συνδυασμό με “Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Δέσποινα Χατζηδιάκου, μία δυναμική επιστήμονας που κοσμεί τη Ρόδο, κοσμεί από σήμερα και το συνδυασμό μας. Η λαμπρή της πορεία και οι γνώσεις της, είναι απαραίτητα συστατικά στην πορεία μας Με Δύναμη Για τη Ρόδο».
Δέσποινα Χατζηδιάκου: «Μέτα από ώριμη σκέψη αποφάσισα να κατέβω με τον κ. Καμπουράκη. Νιώθω ότι ήρθε η ώρα για να προσφέρω πιο ουσιαστικά στο νησί μας. ‘Έχω πείρα, γνώσεις, εκπαίδευση, και πολύ διάθεση για να βοηθήσω με το ‘όραμα’.»
Βιογραφικό
Η Δέσποινα Χατζηδιάκου γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά. Έχει δυο κόρες. Υπήρξε εκπαιδευτικός στη Β/θμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου για πολλά χρόνια στις θέσεις: Γυμνάστρια/Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Διευθύντρια Γυμνασίου Καλυθιών, Προϊσταμένη Γ’ Γραφείου (6 νησιά) , Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Υπεύθυνη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πεταλούδων Δωδ/σου.
Πτυχίο Φυσικής Αγωγής κ Υγιεινής από το Παν/μιο Τορόντο Μεταπτυχιακοί τίτλοι – Παν/μιο Τορόντο , Παν/μιο Λονδίνου, Διδακτορικό Παν/μιο Αιγαίου.
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Υπήρξε στο Διπλωματικό Σώμα της Ελλάδας στον Καναδά και Δυτικές πόλεις της Αμερικής ως Συντονίστρια εκπαίδευσης και πολιτισμού , υπεύθυνη για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό. (4 χρόνια)

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.