Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζω τον Βασίλη Παπαοικονόμου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Βασίλης Παπαοικονόμου, είναι ένας συντοπίτης μας με προσφορά στο νησί μέσα από θέσεις σε ιδρύματα και οργανισμούς κοινής ωφέλειας. Οι γνώσεις και η εμπειρία του είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει το συνδυασμό μας να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Ρόδου μας».

Ο Βασίλης Παπαοικονόμου ανέφερε τα εξής: « Το κίνητρό μου είναι η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, αλλά και η θέληση να ανταποδώσω σε αυτόν, μέσα από την ενασχόλησή μου με το Δήμο Ρόδου, ώστε να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώνουμε και θα ζήσουν τα παιδιά μας, ένα μέρος αυτών που πέτυχα με την αγάπη και τη στήριξη των συμπολιτών μου. Μετέχω στο ψηφοδέλτιο «Με Δύναμη Για τη Ρόδο», με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί είναι ικανός, αγαπά τη Ρόδο και είμαι βέβαιος πως θα κατορθώσει να μεταμορφώσει τη Ρόδο ξανά σε Σμαραγδένιο Νησί».

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1956. Είναι παντρεμένος με την Εύη Χατζηγεωργίου, φαρμακοποιό, και έχουν τέσσερα παιδιά. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός και διατηρεί τεχνικό γραφείο στη Ρόδο.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κρεμαστής τα έτη 1995–1998, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πεταλούδων τα έτη 2003–2006, στη διάρκεια των οποίων έλαβε τις θέσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών. Επίσης διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας».

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.