Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλωσορίζω τον Βασίλη Μανέττα στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Βασίλης είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, ένας εξαιρετικός παιδαγωγός. Η εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση σε συνδυασμό με την βαθειά γνώση του για τα προβλήματα της περιοχής του Αφάντου, θα βοηθήσει το συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο», να εργαστεί σωστά για την κεντρική και περιφερειακή ανάπτυξη της Τόπου μας. Όλοι Μαζί με Δύναμη μπορούμε να οδηγήσουμε τη Ρόδο μας στο μέλλον που της αρμόζει.»

Ο Βασίλης Μανέττας για την υποψηφιότητα του δήλωσε: «Σε μία κρίσιμη για τη χώρα μας και τον τόπο μας περίοδο, η απόφαση να εμπλακώ ενεργά στην πολιτική ζωή υπήρξε συνειδητή επιλογή μου, γιατί την έκρινα απόλυτα αναγκαία. Ως κάτοικος μιας περιοχής που τη γνωρίζω, την αγαπώ και την νοιάζομαι και στη οποία θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις αποφάσισα να μην μείνω αδρανής, αλλά να συμβάλλω μέσω της υποψηφιότητά μου στην υλοποίηση έργων που θα διασφαλίσουν πραγματικές προοπτικές ανάπτυξης, θα αναβαθμίσουν και θα αναδείξουν τον τόπο μας τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Μαζί με τον Αντώνη Καμπουράκη, Με Δύναμη για τη Ρόδο».

Βιογραφικό

Ο Βασίλειος Μανέττας γεννήθηκε στη Ρόδο το 1962. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» και κάτοχος πτυχίου της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης. Είναι γνώστης της Ιταλικής γλώσσας.

Έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη-Ευαγγελία πτυχιούχο της φαρμακευτικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, και τον Γιάννη πτυχιούχο της σχολής Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αφάντου και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 2006-2010.

Είναι Υποδιευθυντής στο Γενικό Λύκειο Αφάντου.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.