Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα του Τάκη Μιχαήλου στο συνδυασμό με “Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Τάκης Μιχαήλου, ένας δυναμικός συντοπίτης μας με λαμπρή επαγγελματική πορεία στην αγορά της Ρόδου από σήμερα συμπορεύεται με το συνδυασμό μας. Είναι μια προσωπικότητα που θα βοηθήσει με τις γνώσεις του, την καθημερινότητα του Ροδίτη και την ανάπτυξη του Τόπου. Όλοι Μαζί χαράσσουμε την πορεία μας Με Δύναμη Για τη Ρόδο».

Ο Τάκης Μιχαήλου δήλωσε: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί θέλω, μπορώ και γνωρίζω πώς να βοηθήσω τον τόπο μου να γυρίσει σελίδα. Γιατί κουράστηκα με την ατέλειωτη μετριότητα σε όλα τα επίπεδα. Γιατί ονειρεύομαι να βοηθήσω τον χειμαζόμενο ή ανήμπορο συνδημότη μου και να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα αναπτυξιακή πορεία την οποία η Δημοτική μας παράταξη θα δρομολογήσει για τη Ρόδο μας.

Ναι στον Αντώνη Καμπουράκη γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Ναι στον Αντώνη που η υποψηφιότητα του και μόνο ταράζει τα βαλτωμένα νερά. Με τον Αντώνη που θα προσδώσει αίγλη στον θεσμό και όχι ο θεσμός στον ίδιο.

Αυτό είναι το ζητούμενο όλων μας. Η αίγλη που αρμόζει στο ωραιότερο νησί του κόσμου.»

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαήλου γεννήθηκε στη Ρόδο το 1966. Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Γυμνάσιο και Λύκειο, και σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία στην Αθήνα. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός Διαβιβάσεων.

Εργάσθηκε επί σειρά ετών σε μεγάλες Εταιρείες της περιοχής μας διατηρώντας παράλληλα και λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο. Τα τελευταία δυο χρόνια ασχολείται ως επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης.

Στην πρώτη του επαφή με την πολιτική, εκλέχθηκε σε μια ανοικτή διαδικασία από τη βάση της Ν.Δ., πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου. (2010-2013) Διετέλεσε Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Ν. Αιγαίου (2014- 2016).

Υπηρετεί τη Ν.Δ. ως συντονιστής εκλογικής ετοιμότητας νήσων Αιγαίου έως και σήμερα.

Αιρετό μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ. από το τελευταίο συνέδριο.

Παντρεμένος και πατέρας τριών τέκνων.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.