Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Στέφανου Παλλά με τον συνδυασμό “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”, ενός ανθρώπου που συμμετέχει ενεργά σε τοπικά σωματεία και συλλόγους για την πρόοδο της Ρόδου. Θεωρώ ότι η συμπόρευση του με το συνδυασμό μας θα συνδυαστεί με την αναπτυξιακή προοπτική που όλοι Μαζί θέλουμε για τον Τόπο μας».

Ο Στέφανος Παλλάς για την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη ανέφερε τα εξής: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά θέλοντας να προσφέρω αυτό που μπορώ και να μην είμαι ένας παθητικός παρατηρητής της σημερινής κατάστασης του τόπου μας. Πιο συγκεκριμένα επέλεξα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο "Με Δύναμη Για Τη Ρόδο" με τον Αντώνη Καμπουράκη επειδή πιστεύω στις προθέσεις και τις ικανότητες του καθώς και των μελών του συνδυασμού.»

Βιογραφικό

Ο Στέφανος Παλλάς του Εμμανουήλ γεννήθηκε στη Ρόδο το 1986. Μεγάλωσε στη Λίνδο και έχει τρία αδέλφια.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρας.
Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα.
Δραστηριοποιείται στο χώρο των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων και είναι Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Μανώλης Παλλάς Α.Ε.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα συμμετέχει ενεργά ως μέλος διαφόρων τοπικών συλλόγων και σωματείων με σκοπό τη βελτίωση και ανάπτυξη του τόπου μας.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.