Αντώνης Καμπουράκης: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Νίκου Καραμαρίτη στο συνδυασμό με “Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Νίκος Καραμαρίτης εκτός από εξαίρετος οδοντίατρος, είναι ένας ενεργός πολίτης της Ρόδου, που έχει αποδείξει έμπρακτα την κοινωνική προσφορά, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας και των ευπαθών ομάδων.»
Νίκος Καραμαρίτης: «Πιστεύω ότι ο Αντώνης Καμπουράκης θα μεταλαμπαδεύσει στο Δήμο μας την οπτική, το πάθος και τη δυναμική που επέδειξε στη δημιουργία των επιχειρήσεών του, ώστε να δώσει στη Ρόδο μας ξανά την Αίγλη που της αξίζει».
Βιογραφικό
Από το 1989 έως και σήμερα ο Νίκος Καραμαρίτης εργάζεται ως Χειρούργος Οδοντίατρος σε ιδιωτικό οδοντιατρείο που διατηρεί στη Ρόδο και είναι πατέρας τριών παιδιών.
Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου.
Από το 2004 έως το 2007 διετέλεσε α Διοικητής στο Β' ΠΕΣΥΠ (ΔΥΠΕ) Νοτίου Αιγαίου.
Από το Σεπτέμβριο του 2014 έως και τον Φεβρουάριο του 2017 ως Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της ΠΝΑΙ θέσπισε κίνητρο ύψους 450 € σε γιατρούς που επιθυμούν να στελεχώσουν άγονα και προβληματικά ιατρεία. Την ίδια περίοδο διετέλεσε Πρόεδρος στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω της οποίας χρηματοδοτήθηκαν δράσεις για την ιατρική φροντίδα των κατοίκων απομακρυσμένων νησιών.
Από τις 24 Μαρτίου 2017 έως και σήμερα από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΝΑΙ επέκτεινε το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε όλα τα Δωδεκάνησα αυξάνοντας τον αριθμό των δικαιούχων από 300 σε 5.000.
Το 2007 τιμήθηκε για την τοποθέτηση έξι παιδιών σε ανάδοχες οικογένειες από τις Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας του Νοτίου Αιγαίου.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.