Ο Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε τα εξής: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Νεκτάριου Φλοσκάκη με τον συνδυασμό "Με Δύναμη Για Τη Ρόδο", ενός ανθρώπου που συνδυάζει αυστηρό επαγγελματισμό στην δουλειά του και ευαισθησία για τον συνάνθρωπο του. Η καταξίωση και η αναγνώριση από τους συναδέλφους στο χώρο των μηχανοκίνητων και η παράλληλη ενασχόληση του με την αγροτική παραγωγή καταδεικνύουν ότι με ότι καταπιάνεται θέλει πάντα να επιτυγχάνει. Η εθελοντική του δράση στα δάση του νησιού μας, εκεί που το οργανωμένο κράτος απουσιάζει, δείχνει πόσο ανάγκη έχει η Ρόδος μας από ανθρώπους σαν τον Νεκτάριο που αγαπούν τον Τόπο τους κα θέλουν να τον προστατεύουν από όπου τους δίνεται η δυνατότητα. Καλωσόρισες Νεκτάριε Φλοσκάκη στο συνδυασμό μας, «Με Δύναμη για τη Ρόδο».

Ο Νεκτάριος Φλοσκάκης για την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη ανέφερε τα εξής: «Έχοντας αγάπη και σεβασμό προς την ιστορία του νησιού μας και θέλοντας να συμβάλω ενεργά στο μέλλον αυτού, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του εξαιρετικού ανθρώπου κ. Αντώνη Καμπουράκη, να βρεθώ στο πλάι του και να διεκδικήσουμε όλοι Μαζί όλα αυτά που αξίζουν στην Ρόδο μας.»

Βιογραφικό

Ο Νεκτάριος Φλοσκάκης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1970. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.

Είναι εκπρόσωπος του σωματίου Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μοτό Ρόδου, στην Πανελλήνια ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ.

Είναι αντιπρόεδρος του αθλητικού σωματείου Μ.Α.Σ Αναγέννηση Έμπωνας.

Είναι εκπρόσωπος του αγροτικού συνεταιρισμού Έμπωνας στην ΠΑΣΕΓΕΣ.

Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Γυμνάσιο Ρόδου και του ΤΕΛ Ρόδου του τμήματος μηχανολόγων.

Είναι εθελοντής πυροσβέστης στο εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Ατταβύρου και μέλος στην Πανελλήνια ένωση εθελοντών πυροσβεστών Ελλάδος.

Υπήρξε διοικητικό μέλος του σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μοτό Ρόδου στην θέση του Αντιπροέδρου για 6 έτη.

Διετέλεσε 4 χρόνια τοπικός σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Έμπωνας στον πρώτο ενιαίο Καλλικρατικό Δήμο Ρόδου.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.