Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε

χαρακτηριστικά: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιώργου Τριάντου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Γιώργος Τριάντος είναι ένας λαμπρός επιστήμονας που έχει υπηρετήσει την Ιατρική από νευραλγικές θέσεις έχοντας πάντα σαν γνώμονα τον συνάνθρωπο του. Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό καταδεικνύει την πίστη του στην ομαδική προσπάθεια, στην ατομική βελτίωση μέσα από καθημερινή εξάσκηση, αλλά και στη διάθεση να μοχθήσει για την επιτυχία. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για το μέλλον του Τόπου μας και η προσθήκη του στην ομάδα μας, στο συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο», μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι όλοι Μαζί με Δύναμη μπορούμε να οδηγήσουμε τη Ρόδο μας εκεί που της αξίζει.»

Ο Γιώργος Τριάντος για την υποψηφιότητα του δήλωσε: «Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να ανταποκριθώ στη πρόσκληση του Αντώνη Καμπουράκη για τη συμμετοχή μου σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Με Δύναμη για τη Ρόδο”. Σκέψη όχι γιατί έχω αμφιβολίες για τις προθέσεις και τους στόχους της παράταξης αυτής, αλλά γιατί η προηγούμενη εμπειρία μου, μου δίδαξε να είμαι επιφυλακτικός και προσεκτικός. Μετά από μια ειλικρινή συζήτηση με τον Αντώνη Καμπουράκη κατέληξα στο συμπέρασμα οτι αξίζει για άλλη μια φορά να συνεισφέρω ότι καλύτερο μπορώ στη προσπάθεια αυτή. Μια προσπάθεια που προοιωνίζει νέο ήθος στη Διοίκηση, νέα προοπτική εξέλιξης, και ειλικρινή προσέγγιση και επικοινωνία με τον πολίτη-συμπολίτη μας. Είναι σημαντικό να κάνουμε πράξεις αντί λόγων για μια ανθρωποκεντρική και πολιτισμική προσέγγιση της σύγχρονης πόλης, να δείξουμε σεβασμό στη μοναδικότητα και την αξία της Παλιάς Πόλης, και να επικεντρωθούμε στην ανάδειξη των χωριών και των ιστορικών μνημείων του νησιού.

Κοινωνική μέριμνα, καθημερινότητα, ασφάλεια, καθαριότητα, συγκοινωνίες, γειτονιές και πράσινο, οικολογία και σεβασμός στο περιβάλλον είναι προβλήματα που δεν μπορούν να περιμένουν. Και εκεί θα υπάρξει και δέσμευση και πράξη. Πιστεύω οτι αυτή η παράταξη και ο επικεφαλής της, έχουν τον τρόπο και τη Δύναμη να δημιουργήσουν με σεβασμό σε οτι καλό υπάρχει από προηγούμενες αρχές και να κάνουν πράξη οτι έπρεπε να γίνει και δεν έγινε. Τελειώνοντας τη θητεία της να έχει βάλει τις βάσεις και να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις ώστε η μόνη επόμενη κίνηση να είναι πάντα μπροστά και ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!»

Βιογραφικό

Ο Γιώργος-Ευθύμιος Τριάντος του Νικολάου γεννήθηκε στη Ρόδο και είναι πατέρας δύο κοριτσιών (Άννα-Μαρία ειδικευόμενη Χειρουργικής, και Αναστασία πρωτοετής φοιτήτρια Ιατρικής).

Τελείωσε το Βενετόκλειο Γυμνάσιο και το Γυμνάσιο Αρχαγγέλου. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, θήτευσε στο Αγροτικό Ιατρείο Αγ. Ισιδώρου και ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γ.Ν. Ρόδου.

Επιπλέον, ήταν στο 401 ΓΣΝΑ και την Α’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι διδάκτορας Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ανέλαβε θέση Επιμελητή Β’ στο Νοσοκομείο Ρόδου (1994-1999). Στη συνέχεια συνέχισε τη λαμπρή του καριέρα ως Διευθυντής Χειρουργικής στο Κ.Θ. Λέρου (1999-2007), Διευθυντής ΕΣΥ στο Γ.Ν. Ρόδου (2007-2016),

Διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΓΝ Ρόδου (2014-2015), και είναι Συντονιστής Διευθυντής Α’ Χειρουργικής Κλινικής του ΓΝ Ρόδου από το 2016. Επιπλέον, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών ΓΝ Ρόδου, εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Μέλος του ΔΣ του ΓΝ Ρόδου, Ιδρυτικό μέλος της ΑΜΚΕ Πρωτοβουλία Κοινόν Δωδεκανησίων και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Ρόδου.

Υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” και της ΕλληνοΑμερικανικής Εταιρείας Επείγουσας Ιατρικής στο Νοσοκομείο New York Queens Hospital. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και πολλών Επιστημονικών Εταιριών της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Είναι πρώην αθλητής και μέλος Δ.Σ. του Α. Ο. Κολοσσός, του Διαγόρα Ρόδου, ΑΣΙΑΘΡ, και ΠΟ Αγίου Ισιδώρου.

Μιλάει Άριστα Αγγλικά και Ιταλικά, και κατέχει πιστοποίηση στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και software.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.