Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη «Με Δύναμη για τη Ρόδο», ο Γιώργος Πάγκαλης
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιώργου Πάγκαλη στο συνδυασμό μας “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Γιώργος είναι ένας Ροδίτης με Κερκυραϊκές ρίζες. Η εμπειρία του και η εργατικότητα του αποτελούν εξαιρετική προσθήκη στη ουσία και την ποιότητα του συνδυασμού μας. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που θα βοηθήσει να «τρέξει» η μηχανή της Ρόδου μας σε πείσμα όσων την θέλουν σε χαμηλά επίπεδα, και αυτών που δεν φρόντισαν όταν είχαν τα ηνία του Τόπου στα χέρια τους για την ανάπτυξη του νησιού. Όλοι Μαζί να οδηγήσουμε και πάλι τη Ρόδο μας στο δρόμο που της αξίζει».
Ο Γιώργος Πάγκαλης δήλωσε τα εξής:
«Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Με Δύναμη Για την Ρόδο» με επικεφαλής τον Αντώνη Καμπουράκη διότι τον θεωρώ ικανό και γνώστη των προβλημάτων της Ρόδου, και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να την οδηγήσει εκεί που της αξίζει. Τον εμπιστεύομαι!»
Βιογραφικό
Ο Γεώργιος Πάγκαλης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1955 είναι παντρεμένος με την Βίκυ Πάγκαλη. Έχει δυο παιδιά την Χριστίνα-Σοφία, ηθοποιό και τον Σέργιο-Ιωάννη, υπάλληλο της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Έχει σπουδάσει στην σχολή εργοδηγών μηχανοτεχνιτών στην Αθήνα.
Έχει διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος στην κοινότητα Μαριτσών, είναι πολλά χρόνια μέλος Δ.Σ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, και διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΡΟΔΟΥ.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.