Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιάννη Τσαγκάρη στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Γιάννης Τσαγκάρης, είναι ένας ενεργός πολίτης με γνώσεις και εμπειρία, που έχει λαμπρή οικογενειακή παράδοση στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό στο νησί μας. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, μας γεμίζει αισιοδοξία για τη διαχείριση κάθε μικρού ή μεγάλου κύματος που θα χρειαστεί να ξεπεράσουμε μαζί με Δύναμη για τη Ρόδο»

Ο Γιάννης Τσαγκάρης δήλωσε τα εξής: «Αγαπώ την Ρόδο και θέλω να συμμετάσχω στην προσπάθεια να βελτιώσουμε το αύριο του τόπου μας, με την παράταξη “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί έχει αποδείξει ότι είναι ικανός και αγαπά την Ρόδο».

Βιογραφικό
Ο Ιωάννης Τσαγκάρης του Τσαμπίκου γεννήθηκε στην Ρόδο το 1966. Είναι παντρεμένος με την Μαριάνθη Φραγκάκη και έχουν δυο κόρες την Φανή Τσαγκάρη και την Τσαμπίκα Τσαγκάρη. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ από το 2007 έως το 2010, και Μέλος της ΤΕΔΚ την ίδια περίοδο. Τα τελευταία χρόνια είναι Ναυτικός Πράκτορας της ακτοπλοϊκής εταιρείας ΑΝΕΚ, και στο παρελθόν αντιπροσώπευε στη Ρόδο ως Ναυτικός Πράκτορας την GA FERRIES.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.