Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Κολιάδη στο συνδυασμό μας “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Αλέξανδρος είναι ένας Ροδίτης του κόσμου. Η εμπειρία του από όλα τα μέρη που έχει επαγγελματικά «περπατήσει» και τα βιώματα από το εξωτερικό, σε συνδυασμό με την εξωστρέφεια του χαρακτήρα του δίνουν διαφορετική πνοή στο συνδυασμό μας. Είναι ένας άνθρωπος με ποικιλόμορφη προσωπικότητα και εναλλακτικές ιδέες, που θα βοηθήσει όλοι Μαζί να οδηγήσουμε και πάλι τη Ρόδο μας στο δρόμο που της αξίζει».

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης δήλωσε τα εξής:

«Το κίνητρο μου είναι ο τόπος μου. Η Ρόδος μας πρέπει να πάει μπροστά. Πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε μία δυνατή ομάδα και να χτίσουμε το μέλλον του νησιού μας. Ο συνδυασμός «Με Δύναμη Για την Ρόδο» με επικεφαλής τον Αντώνη Καμπουράκη είναι η ευκαιρία μας για ένα καλύτερο μέλλον. Γι’ αυτό και αποφάσισα να βρίσκομαι στο πλευρό του.»

Βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1975 από Έλληνα πατέρα και Ισπανίδα μητέρα. Είναι παντρεμένος με τη Λαμπρινή και έχει δυο παιδιά, τη Βερόνικα και τον Αλέξανδρο.

Είναι απόφοιτος Πανελλήνιας Σχολής Ξεναγών. Είναι πρόεδρος του Σωματείου Ξεναγών Δωδεκανήσου. Έχει διατελέσει και ως αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών. Από το 2008 μέχρι το 2015 έχει συνεργαστεί με τις ποδοσφαιρικές ομάδες ΠΑΟ, ΑΕΚ και Ηρακλή ως επίσημος μεταφραστής και βοηθός προπονητή. Για μια διετία εργάστηκε στο Κατάρ όντας μέλος τεχνικού επιτελείου της Ομάδας Al Rayyan. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ξεναγός και είναι προπονητής σε τοπική ομάδα. Μιλάει Άριστα Ισπανικά και Αγγλικά.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.