Αντώνης Καμπουράκης: Καλωσορίζω την Σουμέλα ΚαραχάλιουΚαμπουροπούλου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα της Σουμέλας ΚαραχάλιουΚαμπουροπούλου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Σουμέλα είναι μία δυναμική μητέρα, αρχιτέκτονας και επιχειρηματίας με εξέχουσα αισθητική.
Η ποιότητα και το επίπεδο εργασίας της μιλούν από μόνα τους για το πως αντιλαμβάνεται τη Ρόδο του αύριο. Με την Σουμέλα μοιραζόμαστε το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, και είμαι πεπεισμένος ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας για να φέρουμε και πάλι τον Τόπο μας στο επίπεδο που του αρμόζει».
Η Σουμέλα Καραχάλιου-Καμπουροπούλου ανέφερε: «Πιστεύοντας ότι η θέση του δημοτικού συμβούλου είναι θέση δουλειάς και προσφοράς, είμαι έτοιμη να αναλάβω την υποχρέωση να αγωνιστώ για ότι θα κάνει την πόλη και το νησί μας όμορφο, αλλά και για ότι μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο ζωής των κατοίκων. Ως αρχιτέκτων, επιχειρηματίας, ενεργή πολίτης και μητέρα, αναζητώ να δώσω λύσεις στα προβλήματα του τόπου και με τόλμη να βοηθήσω στην ανανέωση της Ρόδου. Μαζί με τον Αντώνη Καμπουράκη, με Δύναμη για τη Ρόδο!»
Βιογραφικό
Η Σουμέλα Καραχάλιου κόρη του Σωτήρη Καραχάλιου και της Μάρθας Ταντίδου, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1982.
Είναι παντρεμένη με τον Σάββα Καμπουρόπουλο και έχουν δύο γιούς τριών και πέντε ετών.
Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάσθηκε επί σειρά ετών σε μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα.
Από το 2012 διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στο νησί της Ρόδου. Παράλληλα δραστηριοποιείται μαζί με το σύζυγό της στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.