Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα της Μαρίας Κορακάκη στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Μαρία Κορακάκη, μία δυναμική παρουσία με Κρητικές ρίζες, ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Ρόδο και έχει κερδίσει το σεβασμό των συναδέλφων της και της κοινωνίας του νησιού μας. Η συμμετοχή της στο συνδυασμό μας θα συνδράμει στη «μάχη» που θα δώσουμε για να φέρουμε και πάλι τον Τόπο μας στο επίπεδο που του αρμόζει, Με Δύναμη Για τη Ρόδο».

Η Μαρία Κορακάκη ανέφερε: «Αποδέχθηκα την πρόταση του Αντώνη Καμπουράκη και συμμετέχω στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Είχα πάντοτε την πεποίθηση ότι η θέση του Δημάρχου δεν αποτελεί το μέσο για δημιουργία πολιτικής καριέρας ή κοινωνικής καταξίωσης, ούτε οτι είναι η ανταμοιβή μίας κομματικής παρουσίας. Γι’ αυτό είμαι σίγουρη για τον Αντώνη Καμπουράκη και την αξία του, που ως επιχειρηματίας και ως μέλος της κοινωνίας της Ρόδου έχει δώσει απτά δείγματα της αγάπης και της όρεξης για δουλειά, προς όφελος του νησιού μας.»

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο, με γονείς την Αθηνά και τον Μανώλη Κορακάκη, από το Ρέθυμνο και τη Σητεία Κρήτης. Έχει ένα γιο, τον Παναγιώτη Σελλά, απόφοιτο της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ασκεί μάχιμη δικηγορία.
Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.