Αντώνης Καμπουράκης: «Καλωσορίζω τη Λίνα Δελαπόρτα στο συνδυασμό με “Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Λίνα Δελαπόρτα, μία λαμπρή επιστήμονας που κοσμεί τη Ρόδο, κοσμεί από σήμερα και το συνδυασμό μας. Στο πλαίσιο τόσο της κοινωφελούς όσο και της έμμισθης εργασίας της στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, έχει βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας σε δύσκολες στιγμές της ζωής τους. Η ξεχωριστή της προσωπικότητα και οι γνώσεις της, είναι απαραίτητα συστατικά στην πορεία μας Με Δύναμη Για τη Ρόδο».

Η Ειρήνη (Λίνα) Δελαπόρτα – Πανά δήλωσε: «Η ανιδιοτελής προσφορά στον τόπο μου και τους πολίτες του ήταν ανέκαθεν ο πρωταρχικός μου στόχος. Για το λόγο αυτό άλλωστε επέλεξα να ασκήσω στη Ρόδο την ιατρική. Αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί πέρα από επιτυχημένος επαγγελματίας στον τομέα του τουρισμού, είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει αρχές και όραμα για το νησί μας, είναι ανοιχτός στο διάλογο και διακατέχεται από ομαδικό πνεύμα. Η σημερινή δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νησί μας απαιτεί νέα πρόσωπα που μακριά από πόλους συμφερόντων μπορούν να δώσουν λύσεις στα καίρια ζητήματα.» Βιογραφικό

Η Λίνα Δελαπόρτα – Πανά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νιοχώρι στη Ρόδο και είναι κόρη του Γιώργου και της Φανής. Είναι παντρεμένη με τον Αρτέμιο Πανά, φαρμακοποιό και έχει μια κόρη στη Β´ Γυμνασίου.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι Διευθύντρια του ΕΣΥ στο τμήμα του Αξονικού και Μαγνητικού Τομογράφου του Νοσοκομείου Ρόδου.

Με τη πρόσληψη της οργανώθηκε και λειτούργησε το 1998 για πρώτη φορά το τμήμα του Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο της Ρόδου, που εξυπηρετούσε παράλληλα και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, διενεργώντας μέχρι σήμερα περισσότερες από 75000 εξετάσεις. Άσκησε τα καθήκοντα της με υπευθυνότητα και ζήλο για να παραμείνει το τμήμα σε λειτουργία το οποίο τότε αριθμούσε μόνο δύο ιατρούς.

Εξειδικεύτηκε για 6 μήνες στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης στην διαγνωστική προσέγγιση μαγνητικών τομογραφιών.

Έχει διατελέσει αναπληρωματικό μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΓΝ. Ρόδου.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας.

Συμμετέχει σε επιστημονικά συνεδρία και σε εισηγήσεις-κρίσεις για προσλήψεις ιατρών.

Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.