Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα της Ευαγγελίας Μπάκη στο συνδυασμό με “Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Ευαγγελία Μπάκη, είναι μία δυναμική γυναίκα με ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία του νησιού μας. Η αγάπη της για τα παιδιά σε συνδυασμό με τον πνεύμα εθελοντισμού της, αποτελούν στοιχεία σπάνια και ταυτόχρονα εξαιρετικά σημαντικά για το μέλλον που ονειρευόμαστε. Με την Ευαγγελία μας ενώνει η θέληση και το ισχυρό κίνητρο για ένα καλύτερο αύριο, που οι κοινωνικοί δεσμοί θα είναι πιο δυνατοί, και η Ροδίτικη κοινωνία ενωμένη και αλληλέγγυα. Όλοι Μαζί Ευαγγέλια, Όλοι Μαζί θα τα καταφέρουμε, Με Δύναμη Για τη Ρόδο».

Η Ευαγγελία Μπάκη ανέφερε: «Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Με Δύναμη Για τη Ρόδο» με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί είναι ένας άνθρωπος με δυναμισμό, αλλά και διακριτικότητα. Αγαπά το νησί μας και θέλει να προσφέρει σε αυτό. Πιστεύω πως ενωμένοι και με κοινό στόχο την ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας, η Ρόδος μας θα αποκτήσει ξανά δύναμη και αίγλη».

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1971. Οι γονείς της είναι ο Ιωάννης Μπάκης οικονομολόγος και η Βικτωρία Μπάκη το γένος Αβδελή. Σύζυγός της είναι ο chef Σάββας Χαραλάμπους του Αθανασίου.

Σπούδασε στην Αθήνα παιδαγωγικά και παιδοψυχολογία. Παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια στην Αγγλία όπου και έκανε διατριβή πάνω στις μαθησιακές δυσκολίες.

Ανήκει στο Σώμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Από το 1996 διατηρεί την δική της επιχείρηση, τον βρεφονηπιακό σταθμό «Τα Ζουζουνάκια».

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.