Τριάντος Γεώργιος

Ιατρός

Ο Γιώργος-Ευθύμιος Τριάντος του Νικολάου γεννήθηκε στη Ρόδο και είναι πατέρας δύο κοριτσιών (Άννα-Μαρία ειδικευόμενη Χειρουργικής, και Αναστασία πρωτοετής φοιτήτρια Ιατρικής).
Τελείωσε το Βενετόκλειο Γυμνάσιο και το Γυμνάσιο Αρχαγγέλου. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, θήτευσε στο Αγροτικό Ιατρείο Αγ. Ισιδώρου και ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γ.Ν. Ρόδου. Επιπλέον, ήταν στο 401 ΓΣΝΑ και την Α’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι διδάκτορας Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ανέλαβε θέση Επιμελητή Β’ στο Νοσοκομείο Ρόδου (1994-1999). Στη συνέχεια συνέχισε τη λαμπρή του καριέρα ως Διευθυντής Χειρουργικής στο Κ.Θ. Λέρου (1999-2007), Διευθυντής ΕΣΥ στο Γ.Ν. Ρόδου (2007-2016), Διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΓΝ Ρόδου (2014-2015), και είναι Συντονιστής Διευθυντής Α’ Χειρουργικής Κλινικής του ΓΝ Ρόδου από το 2016. Επιπλέον, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών ΓΝ Ρόδου, εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Μέλος του ΔΣ του ΓΝ Ρόδου, Ιδρυτικό μέλος της ΑΜΚΕ Πρωτοβουλία Κοινόν Δωδεκανησίων και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Ρόδου.
Υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” και της Ελληνο-Αμερικανικής Εταιρείας Επείγουσας Ιατρικής στο Νοσοκομείο New York Queens Hospital. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και πολλών Επιστημονικών Εταιριών της Ελλάδας και του Εξωτερικού.
Είναι πρώην αθλητής και μέλος Δ.Σ. του Α. Ο. Κολοσσός, του Διαγόρα Ρόδου, ΑΣΙΑΘΡ, και ΠΟ Αγίου Ισιδώρου.
Μιλάει Άριστα Αγγλικά και Ιταλικά, και κατέχει πιστοποίηση στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και software.

Αντώνης Καμπουράκης © 2023. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.