Παπαοικονόμου Βασίλειος

Γεννήθηκα στην Κρεμαστή Ρόδου το 1956.

Είμαι παντρεμένος με την Εύη Χατζηγεωργίου ,φαρμακοποιό, και έχω τέσσερα παιδιά.

Είμαι Αρχιτέκτονας Μηχανικός και διατηρώ τεχνικό γραφείο στη Κρεμαστή Ρόδου.

Διετέλεσα αντιπρόεδρος στο κοινοτικό Συμβούλιο Κρεμαστής τα έτη 1989 έως 1998. Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πεταλούδων τα έτη 2003 έως 2006 στην διάρκεια των οποίων έλαβα τις θέσεις του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη με ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΥ του Δημάρχου Αντώνη Β. Καμπουράκη τα έτη 2019 έως 2023 στην διάρκεια των οποίων υπηρετώ στις θέσεις του Πρέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έως σήμερα, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στην Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού έως τις 9/2/2023 και Χωρικός Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Αφάντου από τις 10/2/2023 καθώς και σε διάφορες Επιτροπές του Δήμου έως σήμερα.

Επίσης, διετέλεσα Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

 Το κίνητρο μου είναι η αγάπη για τον Τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα αλλά και η θέληση μου να ανταποδώσω σε αυτόν ένα μέρος αυτών που πέτυχα στην προσωπική μου ζωή με την αγάπη και την στήριξη των συμπολιτών μου, ώστε να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώνουμε και ζούν τα παιδιά μας.

 Ξανασυμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ» του Δημάρχου Αντώνη Β. Καμπουράκη γιατί απέδειξε ότι είναι ικανός, αγαπά τη Ρόδο και πρέπει να συνεχίσει το έργο το οποίο ξεκίνησε ώστε να ξαναφέρει τη Ρόδο στην θέση που της αξίζει.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.