Παπαδόπουλος Ιωσήφ

Γεννήθηκα το 1969 στη Ρόδο και είμαι παντρεμένος με την Αλεξία Χατζημιχάλη του Χρήστου με καταγωγή από τις Φάνες και την Απολακκιά, με την οποία έχουμε δύο αγόρια, τον Γιώργο και τον Χρήστο. Αποφοίτησα από το Βενετόκλειο Λύκειο και σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.  Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μου στον στίβο όπου είχα σημαντικές διακρίσεις.

Διετέλεσα Πρόεδρος της Μαθητικής Ανεξάρτητης Κίνησης (Μ.Α.ΚΙ.), Μέλος της ΟΝΝΕΔ  Δωδεκανήσου, Μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου και από το 2003 έως και σήμερα είμαι μέλος του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου.

Ο αείμνηστος πατέρας μου Γιώργος Παπαδόπουλος υπήρξε μέλος της διοίκησης του Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής, του Α.Σ Ρόδος καθώς και της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου την περίοδο που η ομάδα ανέβηκε στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Δημιούργησε την επιχείρηση υποδημάτων “ΒΕΝΤΕΤΑ” καθώς και ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Κρεμαστής τα οποία πλέον διατηρούμε με την οικογένεια μου.

Από την εμπειρία που απέκτησα από την ενασχόληση μου όλα αυτά τα χρόνια με τον αθλητισμό και την επιχειρηματικότητα δεσμεύομαι για το κοινό καλό και θα εργαστώ ακούραστα για την προώθηση των συμφερόντων των συμπολιτών μας και την ευημερία του τόπου μας.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.