Παπαδημητρίου Βανέσσα

Οι γονείς μου είναι ο Στέφανος Παπαδημητρίου του Δημητρίου από την Λάρδο και η Ελένη Παπακωνσταντίνου του Κυριάκου από την Λίνδο.  Γεννήθηκα στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης των Η.Π.Α. και σπούδασα στο Lehigh University στην Πενσυλβάνια. Έλαβα πτυχίο στην Λογιστική & Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάσθηκα σε διάφορες εταιρείες στην Νέα Υόρκη ως ορκωτή λογίστρια όπως η εταιρεία Anchin, Block & Anchin LLP και έως σήμερα είμαι μέλος διοικητικού συμβουλίου στις εταιρείες εκμετάλλευσης ακινήτων της οικογένειάς μου στην Νέα Υόρκη. 

Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Χουίρη του Σταύρου από την Λίνδο και τα παιδιά μας είναι η Ελεάνα Χουίρη και ο Σταύρος Χουίρης. 

Όταν μετακόμισα με την οικογένειά μου από την Νέα Υόρκη και εγκαταστάθηκα στην Λίνδο, δημιούργησα τις επιχειρήσεις Spa Lindos Boutique, Therapy Boutique, Village Cafe, Lindian Ethos Villa & Suites και Pefkian Ethos Boutique Hotel. 

Είμαι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος από το 2014 έως και σήμερα στην Κοινότητα Λίνδου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είμαι εντεταλμένη τελετάρχης στους πολιτικούς γάμους που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Λινδίων. 

Είμαι αντιπρόεδρος του μη κερδοσκοπικού συλλόγου με την επωνυμία “We Love Lindos” με τον οποίο καταφέραμε αφού αυξήσαμε το κεφάλαιο να καλύψουμε τις ανάγκες του χωριού προσλαμβάνοντας προσωπικό και υλοποιήσαμε έργα αναβάθμισης της εικόνας του χωριού της Λίνδου. 

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.