Οίκουτα Ελευθερία

Έλαβε το “Combined Bachelor’s and Master’s Degree in Early Childhood Education” (αξιολογείται από την Globe Language Services, Inc., οργανισμό αναγνωρισμένο από το Board of Education της Νέας Υόρκης) από το Πανεπιστήμιο Χανίων, στην Κρήτη και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στην Ελλάδα.

Έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες υπό την αιγίδα του Εκπαιδευτικού Τμήματος του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας για να ενισχύσει το επίπεδο της ελληνικής εκπαίδευσης ως δεύτερης γλώσσας στις Ηνωμένες Πολιτείες και εργάστηκε εκεί. Εργάστηκε επίσης ως δασκάλα/διευθύντρια στο ελληνικό σχολείο του Πλάτωνα στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση των τοπικών ελληνοαμερικανικών σχολείων λόγω της αποκτηθείσας τεχνογνωσίας της ελληνικής γλώσσας, των εκπαιδευτικών τεχνικών και των θεατρικών παραστάσεων.

Τιμήθηκε με πολλές τιμητικές διακρίσεις για εξαιρετική αφοσίωση στην εκπαίδευση και στην κοινότητα γενικότερα. Ικανή σε διάφορους τομείς της εκπαίδευσης, του μάρκετινγκ, της συγκέντρωσης κεφαλαίων, των δημόσιων σχέσεων, του σχεδιασμού εκδηλώσεων, της διοίκησης, του ανθρώπινου δυναμικού και των θεατρικών παραστάσεων. Συγγραφέας ενός δημοσιευμένου βιβλίου.

Σημαντική εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα ως διευθύντρια /ιδιοκτήτης εστιατορίου, μικρού ξενοδοχείου και επιχείρησης ενοικίασης αυτοκινήτων στη Ρόδο. Συχνός ταξιδιώτης, με εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας. Εξαιρετική ικανότητα γρήγορης εκμάθησης νέων καθηκόντων.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.