Ντελλάκης Ιωάννης

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΚΡΙΤΗΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΠΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ.

ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΤΗΝΙΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΕΚ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΥΠΗΡΞΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

Η ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΤΤΑΒΥΡΟΥ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.