Μαντικού Ειρήνη

Απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Μαθηματικών της Φυσικομαθηματικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Υπηρέτησα τη Δημόσια Διοίκηση από διάφορες θέσεις σε φορείς όπως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Αποκεντρωμένη διοίκηση αιγαίου. Το 2007 εξελέγην πρώτη φορά ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ρόδου με τον συνδυασμό του δημάρχου Χατζή Χατζηευθυμίου. Κατά τη διάρκεια της εικοσιοκταετούς θητείας μου στην υπηρεσία των πολιτών, υπηρέτησα το Δημόσιο συμφέρον, μεταξύ άλλων, ως Πρόεδρος της Ρόδον ΑΕ, ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου και ως μέλος του ΔΣ της κοινωφελούς επιχείρησης Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ.

Καθόλη τη διάρκεια της θήτευσής μου σε θέσεις ευθύνης, έπραξα και πράττω εξασφαλίζοντας την υλοποίηση δράσεων και ενεργειών μέσα από τη σύμπραξη ιδιωτιών κεφαλαίων και δημόσιων πρωτοβουλιών με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του Ροδιακού λαού. Τα αποτελέσματα των ενεργειών και των κοινωφελών επιδιώξεων μου έχουν αποφέρει και συνεχίζουν αυτή τη στιγμή να ουσιώνουν πληθώρα έργων αναβάθμισης των κτιριακών και λοιπών δημοσίων υποδομών της πόλης της Ρόδου.

Είμαι μέλος πληθώρας συλλογικοτήτων και οργανώσεων με κοινωνικές ανησυχίες, εμπνέοντας, διοργανώνοντας και υλοποιώντας κοινωνικές δράσεις με αποκλειστικό γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Ροδιτών.

Στο πλευρό του Δημάρχου Ρόδου, πλαισιώνω την υποψηφιότητά του Αντώνη Καμπουράκη για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας, ενισχύοντας τον συνδυασμό “Με Δύναμη για τη Ρόδο Μας” με το λαοπρόβλητο κοινωνικό προφίλ και την αδιαπραγμάτευτη επιδίωξή μου για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Ρόδο για κάθε κάτοικο, για κάθε Ροδίτη.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.