Κορρέ Άννα

Η Άννα Κορρέ σπούδασε τις Επιστήμες Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.
Από το 2000 εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε σχολεία της Δημόσιας Εκπαίδευσης Ιαλυσού, Δαματριάς, Διμυλιάς, Κρητηνίας και Έμπωνας.
Από το 1998 ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και διετέλεσε 8 χρόνια Τοπική σύμβουλος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κρητηνίας. Το 2011 εκλέχθηκε Πρόεδρος Τοπικής ΚοινότηταςΚρητηνίας στον πρώτο Ενιαίο Καλλικρατικό Δήμο Ρόδου. Ανέλαβε ποικίλες εθελοντικές δράσεις με φιλοπεριβαλλοντικό σκοπό σε συνεργασία με διάφορους φορείς και συλλόγους (καθαρισμούς παραλιών, μονοπατιών, αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και συμμετείχε επί σειρά ετών στην εκστρατεία Let’s do it). Διετέλεσε ενεργό μέλος στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας του νησιού της Ρόδου. Διετέλεσε μέλος στη Επιτροπή Διαβούλευσης στο Δήμο Ρόδου.
Το 2014 πρώτευσε στη Δημοτική Ενότητα Ατταβύρου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Από το 2014 μέχρι και σήμερα είναι τακτικό μέλος στην Ενιαία Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ρόδου. Διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρητηνίας «Η Κάστελλος» επί σειρά ετών και είναι μέλος της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου με επιτυχημένες δράσεις. Σήμερα είναι Γραμματέας του Συλλόγου.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.