Κατίνας Ευστάθιος

Γεννήθηκα στη Ρόδο στις 11-06-1971.

Από τα παιδικά μου χρόνια ασχολήθηκα με το χώρο της εστίασης στην οικογενειακή μας επιχείρηση.

Στη συνέχεια ασχολήθηκα με την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου συστήματος κρατήσεων αυτοκινήτων (που επιλέχθηκε και ως η πλατφόρμα με το 2010 Best Global Car Hire TRAVEL AWARD Finalist UK), όπου διετέλεσα διευθυντής πωλήσεων και υπεύθυνος συμβολαίων με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Από το 2019, και ως ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας FAST CAR PARK με εδρα το Παραδείσι της Ρόδου που έχει την αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Fraport ασχολούμαι με την διευθυνση της διαχείρισης και εκμετάλλευσης των πάρκινγκ του αεροδρομίου Διαγόρας της Ρόδου (Short Term- Long Term και πάρκινγκ Τουριστικών Λεωφορείων) καθώς και τη διαχείριση των παρκινγκ των Κρατικών Φορέων του αεροδρομίου Διαγόρας. Λόγω της ενασχόλησης μου με όλα τα παραπάνω και καθώς είμαι λάτρης καινοτόμων τεχνολογιών, πιστεύω ότι η δραστηριοποίηση μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα συμβάλει σε ένα καλύτερο αύριο για το απαιτητικό πλέον μέλλον του τόπου μας.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του νησιού της Ρόδου αποτελεί το κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του κ. Καμπουράκη, ενός ανθρώπου με πραγματική θέληση και ικανότητα για τον Δήμο της Ρόδου.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.