Καραγιάννης Δημήτριος

Γεννήθηκα στη Ρόδο την 9η Δεκεμβρίου 1968, ο μεγαλύτερος από τα τρία παιδιά της οικογένειας του Σάββα Καραγιάννη και της Αργυρώς Δράκου – Καραγιάννη. Ζω μόνιμα στο νησί της Ρόδου, τόπο καταγωγής μου και είμαι παντρεμένος με την Αρχιτέκτων Μηχανικό κα. Αικατερίνη Κακακιού του Ελευθερίου, υπάλληλο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα , παρέχοντας τις υπηρεσίες μου στον Ελαιουργικό & Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Δωδεκανήσου – Η ΕΝΩΣΗ (κύριο μέτοχο της οινοβιομηχανίας CAIR ), υπηρετώντας τον από την θέση του Γενικού Διευθυντή.

Είμαι Απόφοιτος Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Λαρίσης , Πιστοποιημένος Πράκτορας Διανομής Ασφαλιστικών Προϊόντων και Κάτοχος Πιστοποιητικού Γνώσεων“ Στέλεχος Εξαγωγικού-Διεθνούς Εμπορίου” TÜV HELLAS Διατελώ Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου από το έτος 1991, Μέλος του Σωματείου Εργαζομένων Α.Σ.Ο (Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων), Εκλεγμένος Αντιπρόσωπος στην Ο.Σ.Ε.Γ.Ο “ Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδας”, ενώ έχω διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον Ελαιουργικό & Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Δωδεκανήσου – Η ΕΝΩΣΗ την περίοδο 2014-2015 Η ενασχόλησή μου με τα κοινά και την αυτοδιοίκηση, μεταφράζεται με την υποψηφιότητα μου το 2015 στην Δημοτική παράταξη του κου. Υψηλάντη Γ., με την συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΡΜΑΕ (εκπροσωπώντας την παράταξη Υψηλάντη, την περίοδο 2015-2019) και με την υποψηφιότητα μου στην Περιφερειακή Παράταξη του κου. Γλυνού Εμμ.(2019).

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.