Καμπούρης Τηλέμαχος

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1986.
Είμαι γιος του Ιωάννη Καμπούρη, τουριστικού πράκτορα και της Ελένης Καβάδα, δασκάλας.

Είμαι μέτοχος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και νομικός σύμβουλος της “Travel world” Α.Ε. (Travel Exchange) με μακρά και επιτυχημένη πορεία στον τομέα του Τουρισμού.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέλος της ΕΑΝΔΙΡ (Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου).

Αποτέλεσα ιδρυτικό μέλος και διετέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών Αθηνών -Πειραιώς (2014-2017). Εργάστηκα εθελοντικά στο Υπουργείο Εξωτερικών για δυο χρόνια.

Η πρώτη μου απόπειρα στα κοινά του τόπου μας, στις δημοτικές εκλογές του έτους 2019, συνδυάστηκε με την ανάδειξη μου ως πρώτου δημοτικού συμβούλου με τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό του Δημάρχου, Αντώνη Καμπουράκη. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να υπηρετήσω το πόστο του αντιδημάρχου οικονομικών για δύο χρόνια αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες για το πως διοικείται ολόκληρος ο Δήμος αφού απ’ τα οικονομικά διέπεται ολόκληρη η λειτουργία ενός μεγάλου Δήμου.

Σπουδαιότερες επιτυχίες της θητείας μου ήταν η μείωση των δημοτικών τελών για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, η εξασφάλιση της αυτάρκειας υλικών και προμηθειών για κάθε ενότητα με άνοιγμα αποκλειστικά στη Ροδίτικη αγορά και η τακτοποίηση πολλών εκκρεμών υποθέσεων, ειδικά ντόπιων επιχειρήσεων που είχαν συμβληθεί με το Δήμο.

Στη συνέχεια διορίστηκα απ’ τον Δήμαρχο στην αντιδημαρχία Τεχνικών έργων και Υποδομών την οποία υπηρετώ μέχρι και σήμερα. Στη διάρκεια της θητείας μου μελετήθηκαν, εκτελέστηκαν και παραδόθηκαν πλήθος έργων, κυρίως καθημερινότητας με κυριότερα αυτών η διαρκής εκτέλεση ασφαλτοστρώσεων σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού μας, οι συντηρήσεις και οι επισκευές σε συνεργασία και με τις σχολικές επιτροπές σε μεγάλο αριθμό σχολικών συγκροτημάτων του νησιού μας, οι συντηρήσεις αθλητικών εγκαταστάσεων, οι αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και πλατειών, οι εγκαταστάσεις παιδότοπων στην πόλη αλλά και στα χωριά μας κ.ά.

Ζητώ εκ νέου την ψήφο σας, πιο ώριμος και πιο πλούσιος σε γνώσεις και εμπειρίες στη διαχείρηση της καθημερινότητας του πολίτη αλλά και στη διαχείρηση προβλημάτων ενός τόσο απαιτητικού Δήμου.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.