Ιωσήφ Δημήτριος

Ο Δημήτρης Ιωσήφ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, με καταγωγή από Κύπρο και Σύμη. Πατέρας του είναι ο αείμνηστος οδοντίατρος Στέλιος Ιωσήφ και μητέρα του η Αθανασία Ιωσήφ, αδερφός του ο οδοντίατρος Γιάννης Ιωσήφ.

Είναι ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Ρόδο από το 2011. Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Γιαννά, μηχανολόγο μηχανικό, και έχουν δυο παιδιά τον Στέλιο 10 ετών και τη Νάσια 8 ετών.

Σε όλη του τη ζωή τον συντροφεύει η μουσική και το πιάνο του. Συμμετέχει συχνά ως πιανίστας σε συναυλίες με τις χορωδίες του Δήμου Ρόδου και σε μουσικά σχήματα με φίλους μουσικούς. Έχει «ντύσει» με την μουσική του στίχους για την δημιουργία τραγουδιών, πολλά εκ των οποίων είναι για πιαδιά.

Είναι μέλος του συλλόγου Μουσικών Ρόδου, του συλλόγου «Φίλων Τέχνης Art Park», του συλλόγου Κυπρίων και του Ροδιακού Ομίλου Ταχυπλόων Αναψυχής (ΡΟΤΑ) καθώς αγαπά ιδιαιτέρως τη θάλασσα.

Τα τελευταία 10 χρόνια είναι ενεργό μέλος της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. προσπαθώντας να συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών για την σπουδαιότητα της Οδικής Ασφάλειας, λαμβάνοντας μέρος εκδηλώσεις, ως ομιλητής σε εκπαιδευτικές-ενημερωτικές δράσεις για το θέμα αυτό. 

Από το 2019 είναι μέλος του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου ως Γραμματέας του και τους τελευταίους 6 μήνες, αφού συντάχθηκε με την παράταξη του δημάρχου κου Καμπουράκη, υπηρετεί ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας. Στα πλαίσια της αρμοδιότητας αυτής, που του εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος, οραματίζεται και προγραμματίζει έργα για την καταστολή της «μάστιγας» των τροχαίων ατυχημάτων που ταλανίζει το νησί μας, αλλά και για την αναβάθμιση του αστικού οδικού δικτύου για την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών αντιμετωπίζοντας χρόνια προβλήματα όπως ο αυξημένος κυκλοφοριακός φόρτος στο κέντρο της πόλης, έλλειψη θέσεων στάθμευσης, κακοτεχνίες κλπ.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.