Γλεντής Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα το 1972 και μεγάλωσα στις συνοικίες του Αγ. Νικολάου , της  Αγ. Αναστασίας και της Ανάληψης της Ρόδου. Γονείς μου είναι ο Ηλίας Γλεντής, Ιατρός Καρδιολόγος και η Ελένη Γλεντή, Δημοσιογράφος.  

Είμαι Φαρμακοποιός στο επάγγελμα και διατηρώ φαρμακείο στην πόλη της Ρόδου εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι παντρεμένος με την Χριστίνα Αγγελίδη, Βιολόγο και έχουμε έναν γιο.  

Από μικρός είχα συμμετοχή στα κοινά, αρχικά στα μαθητικά συμβούλια και στην ΜΑΚΙ και εν συνεχεία στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στην ΟΝΝΕΔ. Είχα επίσης εικόνα για τα τεκταινόμενα στο Δήμο μέσω τις συμμετοχής της μητέρας μου στο Δημοτικό Συμβούλιο επί αρκετές θητείες.  

Ασχολούμαι με τον συνδικαλισμό και είμαι μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, όπου έχω μεγάλη προσφορά, τόσο στα θέματα που απασχολούν τοπικά τους φαρμακοποιούς, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. 

Είμαι εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα και μέλος του Τομέα Υγείας του κόμματος, με ενεργό συμμετοχή επί σειρά ετών και συμβολή στις εκλογικές επιτυχίες των τελευταίων ετών. 

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό ως μέλος της διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, αλλά και με την ευρύτερη έννοια. 

Είμαι την τελευταία τετραετία μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, με υψηλό αριθμό ψηφοφόρων που με τίμησαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Γνωρίζω Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά τα οποία χρησιμοποιώ συχνά για την διεκπεραίωση τελετών και διαδικασιών του Δήμου.

Έχω την διάθεση να προσφέρω στον τόπο μου και θα ξαναδώσω όλες μου τις δυνάμεις για το σκοπό αυτό, κάτι που το έχω αποδείξει με την συνολική μου δραστηριότητα και την διάθεση προσφοράς που έχω προς την δημότη και τις ανάγκες του. 

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.