Χαροκόπος Μιχαήλ

Ο Μιχάλης Χαροκόπος γεννήθηκε στην Κάρπαθο το 1965 και κατοικεί και εργάζεται στη Ρόδο. Είναι παντρεμένος  με την Κατερίνα Παυλίδη και έχει δύο παιδιά, τον Αντώνη (Στέλεχος Τουριστικών  Επιχειρήσεων) και την Μαγδαληνή (Φοιτήτρια στην Αθήνα).

Εργάζεται στη ΔΕΗ και από το 1998 ασχολείται ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα του εργασιακού του χώρου. Είναι πρόεδρος από το 2001 έως σήμερα του Σωματείου «ΖΕΥΣ» ΔΕΗ που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στα εργοστάσια της ΔΕΗ Σορωνής και Κατταβιάς. Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ενώ υπήρξε και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ (ΕΤΕ-ΔΕΗ).

Είναι  μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου (Ε.Κ.Ρ), του Δ.Σ του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου καθώς και αντιπρόσωπος του Ε.Κ.Ρ στη ΓΣΕΕ, ενώ διετέλεσε πρόεδρος της τοπικής επιτροπής της Εργατικής Εστίας στη Ρόδο.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Χαραλάμπειου Γηροκομείου και του Ορφανοτροφείου Θηλέων  Ρόδου καθώς και μέλος στο Δ.Σ του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοχωριτών Ρόδου «Παναγιά Βρυσιανή». Γενικότερα ασχολείται με τα κοινά αναπτύσσοντας πλούσια κοινωνική, πολιτική και συνδικαλιστική δράση. 

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.