Χατζαντωνίου – Ανδρίκου Αναστασία

Μετεκπαιδευόμενη Εκπαιδευτικός

Η Αναστασία Χατζαντωνίου – Ανδρίκου γεννήθηκε στις Φάνες Ρόδου. Είναι παντρεμένη με τον κ. Δημήτρη Ανδρίκου, συνταξιούχο Λογιστή στην TUI και μέλος της Ένωσης Πολυτέκνων Δωδεκανήσου ως πολύτεκνη μητέρα.
Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου. Υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός σε διάφορα σχολεία. Εισήχθη στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε εξομοίωση πτυχίου στο Π.Τ.Δ.Ε. Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τελείωσε την Μετεκπαίδευση στις Παιδαγωγικές επιστήμες στο Διδασκαλείο «Αλέξανδρος Δελμούζος» τμήμα Μαρασλείου Αιγαίου.
Αποσπάστηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα εικαστικές μορφές και καλλιτεχνικές δημιουργίες. Αποσπάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου. Είναι υπεύθυνη της εκπομπής «βιβλιοπαρουσιάσεις» στον εκκλησιαστικό τηλεοπτικό σταθμό Θάρρι.
Έχει συμμετάσχει σε 35 συνέδρια εκτός Ρόδου με θέματα παιδαγωγικά, λογοτεχνικά, θεολογικά διαπολιτισμικής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, στα 10 από αυτά με εισήγηση.
Έχει βραβευτεί σε 25 πανελλήνιους – παγκόσμιους διαγωνισμούς. Είναι τιμητικό μέλος της ΕΣΔΤΕ (Ένωση Συγγραφέων Δημοσιογράφων Τουρισμού Ελλάδος).
Έχει συμμετάσχει σε πολλές εθελοντικές δραστηριότητες.

Αντώνης Καμπουράκης © 2023. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.