Το Γενικό Γραμματέα συντονισμού διαχείρισης αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), κ. Μανώλη Γραφάκο υποδεχθήκαμε χθες Δευτέρα στο Δημαρχείο, παρουσία του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ & Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Καμπούρη και του Αντιδημάρχου Αξιοποίησης & Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Κτηματολογίου και Δ.Ε. Αφάντου, κ. Βασίλη Μανέττα.

Από την ανάληψη των καθηκόντων μας μέχρι σήμερα, κάνουμε σταθερά βήματα, σε μια στοχευμένη πορεία, προς μια Πράσινη, Έξυπνη, Λαμπερή Ρόδο. Η συνεργασία με ένα άνθρωπο ο οποίος διαθέτει πλούσια εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην κεντρική πολιτική σκηνή, όπως ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Μανώλης Γραφάκος οδηγεί στην αποτελεσματική αντιμετώπιση και θεραπεία προβλημάτων που εδώ και δεκαετίες δεν είχαν ξεπεραστεί. Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας θα φέρει τις λύσεις που στερήθηκε ο πολίτης της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Η Δημοτική Αρχή προωθεί με συστηματικά βήματα το νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων και αποβλήτων, με στόχο να μετατραπεί η Ρόδος σε ένα βιώσιμο και πράσινο παγκόσμιο προορισμό, για τους κατοίκους επισκέπτες της. Η διαρκής συνεργασία με την κεντρική Διοίκηση, φέρνει το Δήμο Ρόδου όλο και πιο κοντά στον επιθυμητό στόχο.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.