Εθιμοτυπική συνάντηση με το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου, είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης. Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, υπογραμμίστηκε και από τις δύο πλευρές η κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης, λόγω της πανδημίας και των επιπτώσεων που έχει στον τουρισμό της Ρόδου. Δημοτική Αρχή και Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων, δεσμεύτηκαν σήμερα να παρέμβουν άμεσα, με την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών, για την αντιμετώπιση της κατάστασης, την επανέναρξη λειτουργίας του τουρισμού στη Ρόδο και την επιστροφή στην κανονικότητα. Επίσης, συμφώνησαν να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για το μέλλον, τονίζοντας πως δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα, για το νησί της Ρόδου. Ο Δήμος Ρόδου και η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σχεδιάζουν, για την επόμενη μέρα, με στόχο να περιοριστούν στο ελάχιστο οι αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας για το νησί μας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Ρόδου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Στην σημερινή συνάντηση με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου, που εξελίχθηκε τελικά σε εργασίας, συζητήσαμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νησί μας από τον COVID-19, υπογραμμίζοντας την κρισιμότητά της, αλλά και την αναγκαιότητα παρέμβασής μας για τον περιορισμό των αρνητικών επιπτώσεων που θα έχει στην τοπική οικονομία της Ρόδου. Συναποφασίσαμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να σχεδιάσουμε το μέλλον του νησιού μας, ακολουθώντας συγκεκριμένη στρατηγική και αναζητώντας ισχυρούς συμμάχους».

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης- Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνος Ταρασλιάς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ και του ΠΡΟΤΟΥΡ Αλέξανδρος Κολλιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου Χρήστος Μιχαλάκης, ο αντιπρόεδρός της Σάββας Καμπούρης, ο γενικός γραμματέας Αναστάσιος Χατζηλιαμής, η ταμίας Γιολάντα Κάππα και το μέλος της Ευριπίδης Σαμαράς.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.