Ευχαριστώ θερμά τον Σάββα Διακοσταματίου και τους συνεργάτες του από τον συνδυασμό «Ρόδος για όλους» για την απόφασή τους να συμπράξουν μαζί μας και να προχωρήσουμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα της Ρόδου μας. Είναι όλοι τους στελέχη με ικανότητες, γνώση των τοπικών θεμάτων και πολλοί εξ αυτών έχουν πολύτιμη εμπειρία διοίκησης.

Είμαι χαρούμενος που θα προχωρήσουμε μαζί και βέβαιος ότι η συνεισφορά τους θα είναι πολύτιμη όχι μόνο για την εκλογική μας νίκη, αλλά κυρίως για την επόμενη μέρα, όταν θα πρέπει να διαχειριστούμε μια σειρά ζητημάτων που θα κάνουν τη Ρόδο μας ακόμα καλύτερη.

Είναι για εμένα ιδιαίτερα σημαντικό ότι σε μια κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας, η παράταξή μας γίνεται πόλος συνάντησης και συνεργασίας ευρύτερων δυνάμεων της Ρόδου μας. Με ενότητα, καθαρούς στόχους και γυρίζοντας την πλάτη στην τοξικότητα και τον διχασμό, προχωράμε μπροστά. Με δύναμη για τη Ρόδο. Για μια Ρόδο για όλους!

Περισσότερα εδώ: https://www.dimokratiki.gr/24-08-2023/enomenoi-gia-ti-rodo-mas-sybraxi-kabouraki-diakostamatiou-gia-tin-epomeni-mera-tis-rodou

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.