Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου, συνεχίζει τις παρεμβάσεις που αφορούν στην ασφάλεια και προστασία των πολιτών, και όχι μόνο αυτή την περίοδο που τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης από την εξάπλωση του ιού Covid19, κρίνονται αναγκαία. Πρόκειται για μια δράση, που καθιέρωσε και θα εφαρμόζει καθημερινά.

Με συντονισμένες ενέργειες των συνεργείων και υπό τις οδηγίες της αντιδημάρχου Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη Τσαμπίκας Κιαχαγιά – Μαγιόγλου, απολυμαίνονται οι κάδοι προσωρινής αποθήκευσης απορριμμάτων, αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι τόσο στην πόλη της Ρόδου αλλά και στις Δημοτικές Ενότητες, με κύριο μέλημα την διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε πλύση – απολύμανση κάδων στις Δημοτικές Ενότητες Ρόδου, Ιαλυσού, Καμείρου, Πεταλουδών, Αφάντου και Καλλιθέας, καθώς και απολυμάνσεις εξωτερικών χώρων, στις Δημοτικές Ενότητες Ρόδου, Ιαλυσού, Αφάντου, Πεταλουδών, Ν. Ρόδου και στο Κεντρικό Λιμάνι της Ρόδου και συνεχίζουμε μέχρι το πιο απομακρυσμένο σημείου του Δήμου μας.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.