Άλλη μια ηρωική θυσία πιλότου μας! Πενθούμε μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και όλη την Ελλάδα, για τον τραγικό χαμό του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα που έπεσε την ώρα του καθήκοντος. Οι σκέψεις μας αυτή την ώρα είναι στην οικογένειά του και στους οικείους του, προς τους οποίους ο Δήμος Ρόδου και η ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου εκφράζει τα πλέον θερμά συλλυπητήρια για την απώλειά τους.

Ευχή μέσα από την καρδιά μας είναι να γίνει το θαύμα και να έχει αίσιο τέλος η επιχείρηση για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του Φάντομ, Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας μας υπερασπίζονται με την ίδια τη ζωή τους, κάθε ώρα και στιγμή, τον ουρανό του Αιγαίου και φυλάνε τις σύγχρονες «Θερμοπύλες».

Νιώθουμε μόνον περηφάνια και ευγνωμοσύνη. Γι’ αυτό, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, είναι σταθερή η δέσμευση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νοτίου Αιγαίου να είμαστε με κάθε πρόσφορο τρόπο δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας και τις οικογένειες των στελεχών τους, αρωγοί και συμπαραστάτες στον καθημερινό αγώνα τους υπέρ της Πατρίδας.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.