Κυρίες & Κύριοι επισκέπτες, Αγαπητοί συνδημότες,

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω, την 57η έκθεση της Κρεμαστής, την μακροβιότερη Εμπορική & Πολιτιστική διοργάνωση, στο νησί της Ρόδου. Μια διοργάνωση, που για Πάνω από μισό αιώνα, αποτελεί σημείο αναφοράς για την Τοπική Κοινωνία, και Ορόσημο για την ποιοτική παραγωγή του τόπου μας. Αλλά και για την Εμπνευσμένη Επιχειρηματικότητα. Μια γιορτή δημιουργίας.

Κάθε χρόνο, η έκθεση εξελίσσεται, και εμπλουτίζεται. Το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει, τόσο από εκθέτες, όσο και από επισκέπτες, είναι η απόδειξη της επιτυχίας της. Φέτος, για ακόμα μια χρονιά, με φόντο τη Ροδίτικη Φυσική Ομορφιά, έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε, στους χώρους της έκθεσης, και να θαυμάσουμε μοναδικές χειροτεχνίες, και χειροποίητα έργα λαϊκής τέχνης, και βεβαίως, να γευτούμε παραδοσιακά προϊόντα, της Ροδίτικης γης.

Η Έκθεση της Κρεμαστής, αναδεικνύει σταθερά τη Ρόδο μας, ως τόπο πολιτισμού, και βιώσιμης ανάπτυξης.

Αφήνοντας πίσω μας, μία δύσκολη περίοδο, ατενίζουμε το μέλλον με Αισιοδοξία, και Αυτοπεποίθηση. Η εξαιρετική τουριστική σεζόν, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ανοίγει σημαντικές οικονομικές, και επιχειρηματικές προοπτικές, μπροστά μας.

Η Ρόδος, θέλουμε να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα του αύριο, την Ελλάδα της ποιότητας, και της βιωσιμότητας. Οι Ροδίτες, έχουμε αποδείξει, ότι ξέρουμε να κάνουμε, τις σωστές επιλογές. Ξέρουμε να θέτουμε υψηλούς στόχους, να έχουμε υψηλές προσδοκίες, και να πετυχαίνουμε πάντα, Περισσότερα.

Η διοργάνωση αυτή, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ως Δημοτική Αρχή, στόχος μας είναι, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες, που ανοίγονται μπροστά μας, ώστε η Ρόδος να κάνει, το αναπτυξιακό άλμα, που της αξίζει.

Θέλουμε να δούμε το νησί μας, να πρωτοστατεί στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, και τα Ροδίτικα προϊόντα μας, να αποτελούν πρώτη επιλογή, όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και των ξένων καταναλωτών.

Και για να επιτευχθεί αυτός, ο μεγαλόπνοος στόχος, εγγυώμαι, ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει, αφενός να ενισχύει τις υποδομές του νησιού, όπως κάναμε και με τη Γέφυρα της Κρεμαστής, που δόθηκε πλέον στη κυκλοφορία, αφετέρου να στέκεται αρωγός, σε κάθε πρωτοβουλία τόνωσης, της τοπικής οικονομίας, και ανάδειξης του νησιού μας. Των προϊόντων του, και των δημιουργιών του.

Εργαζόμαστε, ώστε όλοι να γνωρίζουν, πως ό,τι παρασκευάζεται στη Ρόδο, ό,τι προσφέρει η Ρόδος, είναι Premium ποιότητας, και απευθύνεται σε Premium Κοινό.

Σήμερα λοιπόν εδώ, εγκαινιάζουμε, για ακόμα μία χρονιά, την έκθεση της Κρεμαστής, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα Αισιοδοξίας.

Εύχομαι από καρδιάς, κάθε επιτυχία στην έκθεση, και θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω, τους συμμετέχοντες, καθώς χάρη στο δικό τους κόπο, πραγματοποιούνται πρωτοβουλίες σαν αυτή, οι οποίες καταξιώνουν το νησί μας, ως πόλο, για τη βιώσιμη ανάπτυξη, και την επιχειρηματικότητα.

Σας ευχαριστώ! Πάντα επιτυχίες.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.