Η Ρόδος Μίλησε!

Δυνατά, & Περήφανα.

Πάμε για τη Νίκη!  Όλες, και Όλοι Μαζί !!!

Μια Φωνή, Μια Γροθιά!

Με Δύναμη, για τη Ρόδο μας!

Όσοι, στοιχημάτισαν εναντίον μας, βλέπουν κι aπόψε, πως xάνουν. Η παραπλάνηση, ΔΕΝ έπιασε. Η αλήθεια είναι, ο σύμμαχός μας. Έκαναν λάθος, να σπεύσουν να προκαταλάβουν, την απόφαση των πολιτών. Λογάριασαν, χωρίς τον Ροδιακό λαό! Αυτός έχει, τον τελικό λόγο. Την Κυριακή θα είμαστε, ξανά οι νικητές!

Σας ευχαριστώ, γι’ αυτή την πραγματικά, συγκλονιστική συγκέντρωση.

Σας ευχαριστώ, όλες και όλους, και ξεχωριστά, τα νάτα της Ρόδου μας.

Εδώ είναι! Όλοι το βλέπουν απόψε. Η νέα γενιά της Ρόδου μας, είναι μαζί μας! Δίνει ζωντάνια, και παλμό, με το δικό της τρόπο, στον αγώνα μας! Σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ, που είστε εδώ, που αφήσατε δουλειές, και υποχρεώσεις, για να ανταποκριθείτε, στο κάλεσμά μου.

Είναι μεγάλη τιμή, γιατί ξέρω, πως έχουμε ακόμη σεζόν. Και, ΘΑ συνεχίσουμε, να έχουμε. Κι αυτό, δεν έγινε τυχαία. Έγινε γιατί, δουλέψαμε για τον τουρισμό μας, για την οικονομία μας, για το εισόδημα, κάθε Ροδίτικης οικογένειας.

Αυτή είναι η πολιτική, για μένα. Να έχεις ενσυναίσθηση, των αναγκών, των ανθρώπων σου. Και να δουλεύεις χωρίς ωράριο, για να δώσεις λύσεις, στο πλαίσιο πάντα, των αρμοδιοτήτων σου.

Και σας το λέω, με κάθε ειλικρίνεια, δεν υπάρχει πιο σημαντική στιγμή, από αυτή, που το καταφέρνεις. Που βλέπεις τον κόπο σου, να πιάνει τόπο, και να φέρνει αποτέλεσμα.

Γιατί, πάνω απ’ όλα, αγαπάς τον τόπο σου και τους ανθρώπους του. Τόπος κι άνθρωποι, Μαζί, δημιούργησαν το Ροδίτικο θαύμα, για το οποίο είμαστε, όλοι περήφανοι. Κι έτσι, έχουμε χρέος να συνεχίσουμε. Η αγάπη μας για τη Ρόδο, είναι η μεγάλη μας δύναμή. Η νίκη μας, έρχεται!

Φίλες & Φίλοι,

Απόψε, πέφτει η αυλαία ,ενός μακρύ, δύσκολου, κι απαιτητικού προεκλογικού αγώνα. Τον δώσαμε με ήθος, ευπρέπεια, και ευγένεια. Σε διαρκή επικοινωνία, με τους πολίτες. Παντού. Στην πόλη, και στα χωριά μας. Από το κέντρο της αγοράς, μέχρι την πιο απομακρυσμένη κοινότητα. Παντού εισέπραξα, πως είμαστε η πρώτη δύναμη. Και πως η επόμενη δημοτική αρχή, θα έχει συνέχεια. Το βλέπω αυτό. Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, μέρα με την ημέρα, γίνονται μέρος, αυτού του κλίματος νίκης, που υπάρχει, σε όλο το νησί μας.

Εισπράττω και κάτι ακόμη, από την καθημερινή επικοινωνία μου, με τους συνδημότες μας. Την παρότρυνση, να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Ο σοφός λαός μας λέει, πως «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει, ο κόσμος όλος». Οι πολίτες έχουν Ιδέες, έχουν προτάσεις. Για να κάνουν καλύτερη τη γειτονιά τους. Για να αναβαθμίσουν, ακόμη περισσότερο, το χωριό τους.

«Δήμαρχε, να κάνουμε αυτό…», «Δήμαρχε, να κάνουμε εκείνο». ΔΕΝ μιλάμε για στείρα κριτική και αντιπολιτευτική σκοπιμότητα. Το αντίθετο.

Μιλάμε, για πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο και συναισθάνομαι απόλυτα, τη μεγάλη ευθύνη, να ανταποκριθώ, στη δεύτερη θητεία μας. Ακόμη πιο γρήγορα, κι ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ροδιτών, είναι νοικοκύρηδες άνθρωποι. Που θέλουν να δουν τον τόπο τους, να πηγαίνει μπροστά. Πονάνε τον Ττόπο. Θέλουν, να δώσουν στη Ρόδο, και ΔΕΝ κοιτούν μόνον, πως θα την εκμεταλλευτούν. Γι’ αυτό ακριβώς, δίνω αυτό, τον αγώνα. Το αγώνα που θα μας δώσει τη νίκη την Κυριακή. Ώστε, οι δικές τους προσδοκίες, να είναι οι δικές μου προτεραιότητες, στη δεύτερη θητεία μας. Να εκπροσωπήσω τα δικά τους όνειρα, και να τα κάνουμε μαζί πράξη. Οι νοικοκύρηδες Ροδίτες, να συνεχίζουμε, να καμαρώνουμε για τη Ρόδο μας.

Αυτή η δύναμη, θα εκφραστεί στην κάλπη, της Κυριακής!

Τώρα, που βάλαμε τα πράγματα σε μια σειρά, είμαστε πανέτοιμοι, να καταφέρουμε πολλά περισσότερα και πολύ γρηγορότερα. Γιατί, όσα κι αν πετύχουμε για τη Ρόδο μας, πάντα θέλουμε περισσότερα. Και καλά κάνουμε. Έτσι, πάμε μπροστά. Έτσι, πάμε καλύτερα. Έτσι, κερδίζουμε το αύριο που θέλουμε, για εμάς και τα παιδιά μας.

Η νίκη λοιπόν, είναι χρέος μας, για τους Ροδίτες που μας εμπιστεύονται. Και αποστολή μας, για τον τόπο που αγαπάμε. Γι’ αυτό, και θα την πετύχουμε.  Νίκη, και με διαφορά!

Όμως…., προσέξτε το, αυτό! Τίποτα δεν είναι δεδομένο, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, το βράδυ της Κυριακής. Είμαστε οι νικητές. Το βλέπουμε, το ακούμε, το εισπράττουμε από παντού. Όμως, ΔΕΝ χωράει, κανένας εφησυχασμός. Δεν περισσεύει, κανένας. Δεν χαρίζουμε καμία ψήφο. Δεν αφήνουμε τίποτα, στην τύχη του.

Γι’ αυτό σας καλώ, να δώσουμε τον αγώνα, μέχρι το τέλος. Μέχρι να κλείσουν, οι κάλπες. Να μεταφέρουμε, τα μηνύματά μας, σε όλη τη Ρόδο. Στις γειτονιές, και στα χωριά. Στο δρόμο, στα σπίτια, στα μαγαζιά, στα γραφεία. Παντού. Ο καθένας από εσάς, πρέπει να γίνει η φωνή, όλων μας. Να πείσουμε κάθε αναποφάσιστο γείτονα, κάθε αμφιταλαντευόμενο συγγενή, κάθε διστακτικό συνάδελφο, πως ΔΕΝ θα παίξουμε κορώνα-γράμματα τις ζωές μας και την τύχη του τόπου μας, για τα επόμενα, πέντε χρόνια. Να εξηγήσουμε, τη δική μας ποιοτική υπεροχή, έναντι όλων των αντιπάλων μας και να απαριθμήσουμε, όλα αυτά, που εμείς έχουμε, κι εκείνοι, ΔΕΝ έχουν. Διότι, αυτή είναι η αλήθεια.

Πρώτα απ’ όλα, εμείς έχουμε σχέδιο. Έχουμε ξεκάθαρη την πορεία, που πρέπει να ακολουθήσουμε, και ποια βήματα, πρέπει να κάνουμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μεθοδικά και οργανωμένα, όπως είναι υποχρεωμένος να κάνει, ένας σύγχρονος δήμος. Ούτε μαγικό κουμπί υπάρχει, ούτε, με μια εντολή του Δημάρχου, μπορούν να λυθούν όλα.

Χρειάζονται μελέτες, τεκμηριώσεις, εγκρίσεις, αδειοδοτήσεις. Ένας μαραθώνιος διαδικασιών, που πρέπει να τον έχεις σωστά αποτυπωμένο, στο σχέδιό σου, ώστε να μπορέσεις, και να το υλοποιήσεις, με αξιοπιστία και φερεγγυότητα.

Όταν εμείς μιλάμε, για την ανάπλαση του κέντρου της πόλης και της λεωφόρου Δημοκρατίας, για νέες θέσεις στάθμευσης ή για την αναβάθμιση των λιμανιών της Ρόδου και της Καμείρου, ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε, και πως θα τα πετύχουμε. ΔΕΝ είναι ιδέες. Είναι σχέδιο λεπτομερές, και συγκεκριμένο. Σχέδιο, με αρχή, με μέση και με τέλος. ΔΕΝ φτάνει, να λες μια ιδέα. Πρέπει να έχεις και το πλήρες σχέδιο, της εφαρμογής της, που θα δώσει αξία στη Ρόδο μας. Αλλιώς, είναι λόγια του αέρα.

Εμείς λοιπόν, προχωράμε μπροστά, με σχέδιο.

Εμείς επίσης, έχουμε τη μεγαλύτερη και ισχυρότερη ομάδα. Από παντού, έχουμε ακούσει τα καλύτερα, για την ομάδα μας. Σε όλες τις συναντήσεις μας, σε όλες τις περιοδείες μας. Όλοι αναγνωρίζουν, πως έχουμε ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμμετέχουν οι ικανότεροι, και οι αξιότεροι του τόπου μας. Δοκιμασμένοι αυτοδιοικητικοί, αλλά και νέοι ενεργοί πολίτες, με φρεσκάδα, και όρεξη για δουλειά.

Θέλω κι απόψε να πω, σε αυτή την ομάδα, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για την εμπιστοσύνη του, και την ακούραστη δουλειά τους, δίπλα μου. Είμαι αληθινά, πολύ υπερήφανος, για αυτήν την ομάδα.

Ενωμένοι, κάναμε τη μεγάλη διαφορά, στην προεκλογική περίοδο. Με ήθος, με ευπρέπεια, με πολιτικό πολιτισμό. Αυτή είναι η ποιότητα, της ομάδας μας. Αυτή μας δίνει δύναμη και στην κάλπη της Κυριακής.

Εμείς ξέρουμε, πως το καλύτερο για τον τόπο μας, μπορούν να το πετύχουν μόνον, οι καλύτεροι. Ενώσαμε τους καλύτερους και είμαστε έτοιμοι, για τις έυθύνες που μας περιμένουν. Έτοιμοι, για σκληρή καθημερινή δουλειά, προς όφελος του δημότη, και μόνον του δημότη.

Έχουμε το σχέδιο, έχουμε την ομάδα, έχουμε και την εμπειρία. Όπως έλεγε ο Αριστοτέλης, «τα Πράγματα, που πρέπει να κάνεις, τα μαθαίνεις, κάνοντάς τα». Πήραμε τα μαθήματά μας, στην πρώτη θητεία μας. Το παράδειγμα της καθαριότητας, είναι πολύ χαρακτηριστικό. Η αλλαγή, του αναποτελεσματικού και πανάκριβου συστήματος καθαριότητας, που παραλάβαμε, αποδείχθηκε, ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Πήρε χρόνο και υπήρξαν καθυστερήσεις. Γραφειοκρατία, δικαστικές αποφάσεις, ανταγωνισμοί συμφερόντων. Περάσαμε στην κυριολεξία, από «σαράντα κύματα», μέχρι να καταφέρουμε, να λύσουμε το πρόβλημα. Να το λύσουμε οριστικά. Και το λύσαμε, με την εφαρμογή ενός πρότυπου συστήματος, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού, στην Ελλάδα. Ήδη η καθαριότητα λειτουργεί, με περισσότερους εργαζόμενους, καλύτερο εξοπλισμό, περισσότερη ανακύκλωση και αυξημένη φροντίδα, σε κάθε γωνιά της Ρόδου μας. Και επιτρέπει, την επιπλέον μείωση, της ανταποδοτικής χρέωσης, έως και -20%.

Πάντα θέλουμε το καλύτερο. Και το πετυχαίνουμε. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε, τους χρόνους μας. Είναι το μάθημα που πήραμε και στην επικοινωνία μας, με τους πολίτες. Με αυτή την εμπειρία, μπορούμε στη δεύτερη θητεία μας, να αλλάξουμε συνολικά ταχύτητες, στην παραγωγή του έργου μας, και να το διπλασιάσουμε, ή και να το τριπλασιάσουμε.

Η επιτάχυνση του έργου, είναι ένας συνεχής μαραθώνιος. Αφού είναι διαρκώς αυξανόμενες, οι ανάγκες των δημοτών μας. Απαιτεί διοικητικές δεξιότητες, και ταυτόχρονα είναι, μια συνεχόμενη μάχη, με το ρολόι. Αλλά τώρα που έχουμε, αυτή την πολύτιμη εμπειρία, συνεχίζουμε, με καλύτερα αΑποτελέσματα, σε καλύτερους χρόνους.

Σχέδιο, ομάδα, εμπειρία, και κάτι ακόμη: Έχουμε χτίσει σχέσεις και συμμαχίες, για το καλό της Ρόδου μας. Το πρότυπο συνεργασίας που ακολουθήσαμε, αυτά τα τέσσερα χρόνια, ΚΑΙ με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ΚΑΙ με την Κυβέρνηση, έδωσε, και δίνει καρπούς. Έτσι καταφέραμε να ξεκολλήσουμε, εμβληματικά έργα, όπως την αναγέννηση του Εθνικού Θεάτρου μας, όπως επίσης, η λειτουργική, & αισθητική αναβάθμιση της Μεσαιωνικής Πόλης μας, μέσα από την προγραμματική σύμβαση, που υπογράψαμε.

Με αυτή τη δύναμη, της συνεργασίας, θα συνεχίσουμε. Θέλουμε το νησί μας, πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης, για κατοίκους και επισκέπτες και σε αυτή την κατεύθυνση, δίνουμε ειδική προτεραιότητα, στην αποπεράτωση της μονάδας ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, στο πλαίσιο του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, όπως, και επιτέλους, του έργου της υδροδότησης στη Νότια Ρόδο, στην Αρχάγγελο, και την Λίνδο μας.

Το πρώτο μήνυμα λοιπόν, που πρέπει να βγει απόψε, από το κλειστό της Καλλιθέας, και να φτάσει παντού, με τη δική σας συμμετοχή, τη δική σας προσπάθεια και το δικό σας αγώνα, μέχρι το βράδυ της Κυριακής, είναι, πως είμαστε, η μόνη δύναμη εμπιστοσύνης. Γιατί έχουμε σχέδιο, έχουμε ομάδα, έχουμε εμπειρία και στέρεες βάσεις συνεργασίας.

Έχουμε την ποιοτική υπεροχή, έχουμε και τη νίκη!

Το δεύτερο μήνυμα, που πρέπει επίσης να το μεταφέρετε, όσο πιο δυνατά και όσο πιο καθαρά μπορείτε, είναι η πολιτική αβυσσος, που μας Χωρίζει, από τους αντιπάλους μας και ειδικά με τον κο. Κολιάδη.

Με ξέρετε πολλά χρόνια. Ξέρετε, ότι ποτέ στη ζωή μου, ΔΕΝ έχω εμπλακεί, σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Γι’ αυτό, και το ξεκαθαρίζω, ευθύς εξ αρχής: ΔΕΝ είναι προσωπικό, το πρόβλημα. Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου, για τις θέσεις ευθύνης που κατείχε, μέχρι και τρεις μήνες, πριν από τις εκλογές. Κι αμέσως μετά, εκεί που τα έβλεπε ΌΛΑ άσπρα, άρχισε να τα περιγράφει, όλα σαν μαύρα. Έδειξε, τι άνθρωπος είναι. Το προσωπικό όμως, τελειώνει εκεί.

Το πρόβλημα είναι, πολιτικό. Ο κ. Κολιάδης, με τον τρόπο που έχει επιλέξει να πολιτεύεται, είναι επικίνδυνος για τη Ρόδο.

Ποιο είναι το σχέδιό του; Κανένα σχέδιο! Άκουσε κανείς, μία πρόταση, εκτός από γενικολογίες; Ζητάει λευκή επιταγή, να βάλει εκείνος, ό,τι θέλει, μόνος του.  Φανταστείτε το! Θα του δίνατε ποτέ, λευκή επιταγή;

Είναι, βουτιά στο άγνωστο και στην περιπέτεια.

Ποια είναι η εμπειρία του; Η μόνη εμπειρία που έχει, είναι, στο να καπηλεύεται, το έργο των άλλων. Καπηλεύτηκε τις θέσεις, που εγώ του έδωσα και οικειοποιείται, το συλλογικό έργο, της δημοτικής μας αρχής. Για τις προσωπικές φιλοδοξίες του. Έφτασε να καπηλεύεται, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, που έδωσε λάμψη  στην πόλη μας! Όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, που φιλοξενήσαμε, στο νησί μας. Πάλι καλά, που ΔΕΝ μας είπε, ότι και το Σούπερ Καπ, με τις κορυφαίες Ελληνικές ομάδες μπάσκετ, που έγινε σε αυτό το γήπεδο, πριν μια βδομάδα, ήταν κι αυτό, έργο δικό του.

Αλλά, και στη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς, κι εκεί ακόμη, επιχείρησε να καπελώσει, την προσφορά των εθελοντών. Αυτή είναι, η εμπειρία του. Η δουλειά των αλλων. Αυτά ξέρει, και αυτά κάνει.

Ποια είναι η ομάδα του;; Ο όχλος, που διαδήλωνε στο κέντρο της πόλης, την ώρα που όλοι εμείς, παλεύαμε με τις φλόγες. Ο όχλος, που εκτόξευε ύβρεις και διέπραττε ποινικά αδικήματα, στο κτίριο της pεριφέρειας. Πολλοί εκ των πρωταγωνιστών, σε αυτά τα έκτροπα, βρίσκονται στο ψηφοδέλτιό του. Με αυτούς θέλει, να διοικήσει τη Ρόδο μας;

Αυτά, φίλες & φίλοι, δεν είναι εικασία, ούτε υπόθεση. Υπάρχουν τα βίντεο. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος, που ΔΕΝ βρήκε, ούτε μισή κουβέντα να πει, για να καταδικάσει, αυτά τα θλιβερά επεισόδια, μεσούσης της τουριστικής περιόδου. Kαι όταν προσπαθούσαμε, να σώσουμε τη σεζόν, για να μην κινδυνεύσει, το ψωμί του Ροδίτη.

Αυτή είναι η ομάδα του, αυτοί είναι οι άνθρωποί του. Ένας όχλος από Τρολ, του διαδικτύου, που χυδαιολογεί καθημερινά, σπιλώνοντας ανθρώπους, υπολήψεις και οικογένειες.

Αυτοί είναι, που χωρίς κανένα φραγμό, χωρίς κανένα ηθικό και πολιτικό όριο, προσπαθούν να κάνουν ρεσάλτο και να πάρουν το τιμόνι του Δήμου, στα χέρια τους.

Εδώ λοιπόν, ΔΕΝ χωρούν δεύτερες σέψεις. Η Ρόδος της ευθύνης και της σοβαρότητας, η Ρόδος της προσφοράς και της δημιουργίας, πρέπει να ορθώσει τείχος, σε αυτά τα επικίνδυνα σχέδια και όσους κρύβονται, από πίσω τους.

Τείχος απέναντι στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό και το λαϊκισμό, που είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, πως φέρνουν μόνον δεινά. Η Ρόδος μας αξίζει καλύτερα και ΔΕΝ θα την αφήσουμε, να μπει σε περιπέτειες.

Ροδίτισσες & Ροδίτες,

Ζούμε, σε έναν ευλογημένο τόπο. Με ανθρώπους εργατικούς, δημιουργικούς και φιλότιμους. Τίποτα, απ’ όσα έχουμε πετύχει διαχρονικά, ΔΕΝ έγινε τυχαία. Έγινε χάρη, στην προσπάθεια του Ροδίτη, που βάζει πάντα, ψηλά τον πήχη. Που αναζητάει, το καλύτερο για τη ζωή του, και τον τόπο του. Γιατί, αυτό λέει η ψυχή μας. Να είμαστε πάντα πρώτοι, και καλύτεροι.

Ο συνδυασμός μας, είναι η μόνη δύναμη εμπιστοσύνης, και περηφάνιας, για τη Ρόδο που αξίζουμε.

Απλώστε το χέρι, σε κάθε συμπολίτη μας.

Οι εκλογές αυτές, κρίνουν το μέλλον μας.

Παίρνουμε θέση. Παίρνουμε απόφαση ευθύνης.

Να προχωρήσουμε, ακόμα πιο Γρήγορα. Να συνεχίσουμε, ακόμα πιο αποφασιστικά. Ξέρουμε να αγωνιζόμαστε, ξέρουμε να ενώνουμε χέρια και να κερδίζουμε.

Γι’ αυτό και απευθύνουμε πρόσκληση, σε κάθε Ροδίτισσα και σε κάθε Ροδίτη, που μοιράζεται μαζί μας, τις ίδιες αγωνίες, και τις ίδιες ελπίδες: να ενώσει μαζί μας, τη δύναμή του.

Εμείς ΔΕΝ διαιρούμε, ούτε αφαιρούμε. Εμείς ενώνουμε και πολλαπλασιάζουμε. Το αποδείξαμε το 2019, δημιουργώντας μια ενωμένη πλειοψηφία, στο δημοτικό συμβούλιο. Το αποδείξαμε και τώρα, με το ψηφοδέλτιό μας: που ενώνει, όλες τις υγιεί, και δημιουργικές δυνάμεις, του τόπου μας.

Την ενότητα και τη συνεργασία, θα την επιδιώξουμε σταθερά, και την επομένη των εκλογών. Γιατί η σύγχρονη αυτοδιοίκηση, προχωράει μπροστά, με συναινέσεις, με συνεργασία, με ενότητα δυνάμεων, με κοινή προσπάθεια, με την κοινωνία παρούσα, και συμμέτοχη.

Μαζί λοιπόν!

Ένας Δήμαρχος, όλων των Ροδιτών, χωρίς αποκλεισμούς, και χωρίς διαχωρισμούς.

Με μόνη φιλοδοξία μου, να είμαι, ένας χρήσιμος δήμαρχος. Για να ολοκληρώσουμε, όλα όσα ξεκινήσαμε. Και να πετύχουμε, ακόμη περισσότερα, μέσα στην πενταετία.

Πάμε, όλοι μαζί για τη νίκη. Νίκη, των ανθρώπων της Ρόδου μας. Συνεχίζουμε, με Δύναμη για τη Ρόδο μας.

Σας Ευχαριστώ, από τα βάθη της ψυχής μου, γι’ αυτή, την υπέροχη συγκέντρωση!

Θα μείνει για πάντα, ανεξίτηλη στη μνήμη μου, σε όλη μου τη ζωή.

Σας ευχαριστώ, για όλη αυτή τη θετική ενέργεια, που μου δίνετε απόψε.

Είναι ο πρόλογος της νίκης μας. Της προοπτικής και της ελπίδας, για τη Ρόδο μας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, να σηκώσουμε τη Ρόδο μας, ψηλότερα. Εκεί που της πρέπει. Εκεί που της αξίζει. Εκεί, που θέλουμε όλοι να την καμαρώσουμε, με περηφάνια. Συνεχίζουμε, μαζί! Συνεχίζουμε, καλύτερα! Καλό μας, αγώνα. Η νίκη, είναι δική μας. Χίλια ευχαριστώ!

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.