Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ρόδου μας, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών μας και καλή δύναμη σε όλους τους Ροδίτες γονείς.

Η παιδεία είναι το ουσιαστικό εφόδιο, με το οποίο οι νέες γενιές θα μπορέσουν να κερδίσουν τη ζωή τους και ταυτόχρονα, να δημιουργήσουν το καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Γι’ αυτό και ως Δήμος Ρόδου ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις σχολικές κοινότητες του νησιού μας και είμαστε διαρκώς αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο που επιτελούν για τα παιδιά μας. Για σχολεία που βάζουν τα γερά θεμέλια για τους αυριανούς άξιους επιστήμονες, επαγγελματίες και πάνω απ’ όλα ανθρώπους, του νησιού μας. Σχολεία που δημιουργούν σήμερα το αύριο της Ρόδου μας.

Ασφαλώς και σε αυτή τη νέα σχολική χρονιά, προτεραιότητα είναι η υγεία, καθώς η πανδημία είναι ακόμη εδώ. Γι’ αυτό είναι ατομική ευθύνη του καθενός και συλλογική ευθύνη όλων μας, να συμβάλλουμε ενεργά ώστε να έχουμε όλη τη χρονιά σχολεία ανοιχτά και ασφαλή. Είναι ένα μεγάλο και κρίσιμο στοίχημα, το οποίο πρέπει όλοι μαζί και με την ορθή καθοδήγηση των παιδιών, να το κερδίσουμε.

Είμαι βέβαιος πως βάζοντας όλοι τα δυνατά μας, θα τα καταφέρουμε!

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλη τη Ρόδο μας!

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.