Σήμερα είχα τη χαρά να παραβρεθώ σε αγιασμούς που πραγματοποιήθηκαν σε σχολικές μονάδες του νησιού μας με τους αντιδημάρχους Παιδείας Στράτο Καρίκη, Οικονομικών Τηλέμαχο Καμπούρη και τον ειδικό σύμβουλο μου Γιάννη Δημόπουλο.

Αρχικά παραβρεθήκαμε στα Απόλλωνα όπου συναντήσαμε τον Πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννη Ιατρίδη, στον εορτασμό του Τιμίου Σταυρού. Στ’ Αφάντου, τον Χωρικό αντιδήμαρχο Αναστάσιο Σπανό και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργο Μπακίρη, και στην Ιαλυσό τη δημοτική σύμβουλο και αντιπρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευδοκία Πάττα-Αποστολίδη, τους οποίους συναντήσαμε στους αγιασμούς των σχολικών μονάδων.

Καλωσορίζοντας τους μαθητές, τους διαβεβαίωσα πως ο Δήμος Ρόδου ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, έλαβε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλειά τους. Χθες, οι πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου Αθανάσιος Βυρίνης και Σάββας Χριστοδούλου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων Αθανάσιος Στάμου, οι προϊστάμενοι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μπάμπης Ψαρράς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Παπαδομαρκάκης, με την καθοδήγηση της αντιδημάρχου Τσαμπίκας Κιαχαγιά-Μαγιόγλου, μερίμνησαν ώστε να μοιραστούν έγκαιρα οι μάσκες στα σχολεία του νησιού μας. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά σε αυτή την προσπάθεια και των υπαλλήλων του Δήμου Ρόδου, τους οποίους ευχαριστούμε για την εθελοντική τους συμμετοχή.

Η διασφάλιση της ασφάλειας των παιδιών μας αλλά και των εκπαιδευτικών αποτελεί πρώτη προτεραιότητά μας. Καλή σχολική χρονιά!

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.