Εύχομαι ολόψυχα το αιώνιο φως του Άστρου της Βηθλεέμ να οδηγεί σταθερά τα βήματά μας στην αγάπη, την ελπίδα και την αλληλεγγύη. Αγάπη σε κάθε ροδίτικο σπίτι καθώς η οικογένεια ήταν, είναι και θα είναι το θεμέλιο της κοινωνίας μας. Ελπίδα για το μέλλον μιας φωτεινής και βιώσιμης Ρόδου που θα κρατάει τα παιδιά μας στο νησί μας και θα τους δίνει ευκαιρίες να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας με προβλήματα υγείας, για τους οικονομικά ευάλωτους, για τους ηλικιωμένους και όλους όσοι βρίσκονται δίπλα τους. Οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων είναι πάνω απ’ όλα ημέρες αγκαλιάς και προσφοράς.

Ζούμε σε ένα κόσμο προκλήσεων και μεγάλων αβεβαιοτήτων. Όμως τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει να τις ξεπεράσουμε, όταν σκεφτόμαστε και πράττουμε με βάση τις αρχές και τις αξίες που κληρονομήσαμε από την ροδίτικη παράδοση και τους προγόνους μας. Όπως και τίποτα δεν μπορεί να μας κάνει να χαμηλώσουμε τον πήχη των προσδοκιών μας για το αύριο, όταν ενώνουμε χέρια και εργαζόμαστε συνειδητά, έντιμα και υπεύθυνα για το κοινό καλό του νησιού μας.

Θέλω και προσωπικά να διαβεβαιώσω κάθε Ροδίτη και κάθε Ροδίτισσα πως ανεξαρτήτως συνθηκών, θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έχω μάθει να κάνω σε όλη τη ζωή μου. Να βάζω τη Ρόδο μας πάνω απ’ όλα!

Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους. Υγεία και Δύναμη.

Αντώνης Καμπουράκης © 2024. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.